Κεντρική Διεθνή Γκάουντλοκ: “Η Αρμάνι στηρίζεται σε μένα στο σκοράρισμα” (vid)

Γκάουντλοκ: “Η Αρμάνι στηρίζεται σε μένα στο σκοράρισμα” (vid)

andrew goudelock

Η Ευρωλίγκα εστίασε στον παίκτη της Αρμάνι Μιλάνο,Άντριους Γκάουντλοκ.Ο ίδιος στο βίντεο που ετοίμασε η Ευρωλίγκα για αυτόν τονίζει το πόσο στηρίζεται η ομάδα του επιθετικά σε αυτόν,ενώ ο συμπαίκτης του Τζόρνταν Θίοντορ δηλώνει πως κάνουν ένα τρομερό δίδυμο επιθετικά.

Δείτε αναλυτικά τι είπαν τόσο ο Γκάουντλοκ όσο και οι Πιανιτζιάνι και για αυτόν.

Ο Γκάουντλοκ είπε:”Είμαι ταλαντούχος σκόρερ, πάντα έτσι ήμουν. Η ομάδα μου στηρίζεται πάνω μου για να σκοράρω τη μπάλα. Όμως αυτή είναι η δουλειά μου και προσπαθώ να την κάνω όσο πιο καλά μπορώ.Πρέπει να προσέχεις το σώμα σου καθώς δεν έχουμε πολύ χρόνο για να αναρρώσουμε. Οι μετακινήσεις πλέον είναι πολύ γρήγορες.”

Ο Πιανιτζιάνι είπε για τον Γκάουντλοκ:”Του αρέσει να ανταγωνίζεται τος πάντες και προσπαθεί να δίνει τον καλύτερο εαυτό του σε κάθε ματς. Είναι από τους τύπους που δεν παραδίνονται και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Μάλιστα, πάντα αποδέχεται την πρόκληση να γίνει καλύτερος.”

Τέλος, ο συμπαίκτης του Θίοντορ είπε: “Εγώ και ο Άντριου έχουμε πολύ καλή χημεία. Είμαστε οι δύο ηγέτες της ομάδας και αυτό οφείλετε στο ότι έχουμε πολύ καλή σχέση.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…