Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Γιαννακόπουλος:”Συγκεντρωμένοι για την νίκη κόντρα στο Γ.Σ.Λ Φάρο”

Γιαννακόπουλος:”Συγκεντρωμένοι για την νίκη κόντρα στο Γ.Σ.Λ Φάρο”

giannakopoulos aek lavrio

Ο Σάκης Γιαννακόπουλος μέσα από το προσωπικό του blog στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ μίλησε για την επικείμενη εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του,Λαύριο, κόντρα στο Γ.Σ.Λ Φάρο.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

“Την προηγούμενη εβδομάδα πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη, απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο οποίος μάλιστα είχε ένα καλό σερί επιτυχιών. Η ευρεία νίκη μας, κράτησε την ομάδα ψηλά στη βαθμολογία και έδειξε ότι τα προηγούμενα θετικά αποτελέσματα δεν ήταν προϊόν τύχης αλλά σκληρής δουλειάς.

Τώρα απαιτείται να συνεχίσουμε με το ίδιο σκεπτικό, αντιμετωπίζοντας κάθε αγώνα διαφορετικά αλλά πάντα με στόχο τη νίκη. Έτσι θα κάνουμε και στη Λάρισα απέναντι στον Φάρο, μια ομάδα με καλό και καταξιωμένο Έλληνα προπονητή, έμπειρους και ταλαντούχους παίκτες που έχουν πετύχει σημαντικές νίκες μέχρι τώρα.

Ξέρουμε ότι οι αντίπαλοι μας καίγονται για τους βαθμούς και αυτό μας υποχρεώνει να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι σωματικά και πνευματικά για ένα ακόμη, πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θέλουμε διακαώς να διατηρήσουμε την καλή εικόνα μας και να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία, όσο περισσότερο μπορούμε.

Η αποστολή μας είναι δύσκολη και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επηρεαστούμε από τα προβλήματα του αντιπάλου. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει και παίξουμε σοβαρά και συγκεντρωμένα θα έχουμε πολλές πιθανότητες να φύγουμε νικητές.

Με την ευκαιρία θέλω να ευχηθώ Καλή Χρονιά, με Υγεία σε όλους και πολλές επιτυχίες για το ελληνικό μπάσκετ!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Δεν αντέξαμε στην πίεση του Άρη»

Πρόκληση για το Λαύριο είναι τα play out. Ο τεχνικός του Λαυρίου, Κώστας Μέξας μετά την ήτ…