Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Γερομιχαλός:”Να διεκδικήσουμε τις λίγες πιθανότητές μας”

Γερομιχαλός:”Να διεκδικήσουμε τις λίγες πιθανότητές μας”

PROMITHEAS

Ο Προμηθέας Πατρών στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό,της τελευταίας για τον πρώτο γύρω της Stoiximan Basket League,αναφέρθηκε στην μεγάλη πρόκληση του εν λόγω παιχνιδιού.Για την ομάδα από την Πάτρα στην συνέντευξη βρέθηκαν ο πρόεδρός της Χρήστος Μήλας, ο προπονητής της  Μάκης Γιατράς και ο Πέτρος Γερομιχαλός.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν:

Χρήστος Μήλας: “Μας περιμένει ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Όλα δείχνουν ότι το γήπεδο θα είναι κατάμεστο και ότι πολύ σύντομα θα ανακοινώσουμε και sold-out στα εισιτήρια. Οι πατρινοί φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια πολύ δυνατή αναμέτρηση, μέσα σε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Ετοιμάζουμε, μάλιστα και τα κλασικά δρώμενα, αλλά και καινούργιες ιδέες και εκπλήξεις που θέλουμε να παρουσιάσουμε στον κόσμο. Διανύουμε ήδη τη 2η μας σεζόν στην STOIXIMAN.GR Basket League και προσεγγίσουμε παιχνίδια, όπως αυτό με τον Ολυμπιακό, με τον τρόπο που τους αρμόζει. Ο αντίπαλός μας είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και είναι χαρά μας να παίζουμε με μεγάλες ομάδες. Ραντεβού στο γήπεδο.”

Πέτρος Γερομιχαλός: “Προερχόμαστε από ένα άσχημο αποτέλεσμα στο παιχνίδι με το Λαύριο και στόχος μας είναι να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Ξέρουμε, πάντως, ότι το έργο μας είναι εξαιρετικά δύσκολο, καθώς παίζουμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος, κατά τη γνώμη μου, είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη αυτήν την στιγμή. Παίζουμε στο γήπεδό μας, οπότε αυτό που θα πρέπει κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας, να τρέξουμε και να πιέσουμε τον Ολυμπιακό, έτσι ώστε να διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος τις λίγες πιθανότητες που μας αναλογούν για τη νίκη. Ο κόσμος της Πάτρας έχει αγκαλιάσει την προσπάθειά μας, μας στηρίζει σε κάθε παιχνίδι και είμαι σίγουρος ότι και σε αυτόν τον αγώνα θα γεμίσει το γήπεδο.”

Μάκης Γιατράς: “Παίζουμε με μια μεγάλη ομάδα, που αυτήν την στιγμή, αλλά και τα προηγούμενα χρόνια, συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων ομάδων στην Ευρώπη. Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο πλαίσιο της δυναμικότητάς μας. Ας μην κρυβόμαστε, θα παίξει ρόλο και το πώς θα παρουσιαστεί στο παιχνίδι και ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει διπλή υποχρέωση αυτήν την εβδομάδα στην Ευρωλίγκα. Εμείς θα προσπαθήσουμε με ό,τι δυνάμεις έχουμε και με ό,τι ψυχικά αποθέματα διαθέτουμε, να διεκδικήσουμε το καλύτερο που μπορούμε και από αυτό το παιχνίδι. Όπως ανέφερε και ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Χρήστος Μήλας σύντομα θα ανακοινωθεί και το sold-out στα εισιτήρια. Αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Σίγουρα το όνομα του Ολυμπιακού αποτελεί κράχτη, καθώς ο αντίπαλός μας διαθέτει φίλους σε όλη την Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη, όμως και ο Προμηθέας έχει το δικό του κοινό και τους δικούς φίλους που πανηγυρίζουν και στηρίζουν την ομάδα όπως αποδείχθηκε και στο πρόσφατο παιχνίδι με την ΑΕΚ, όταν ο κόσμος μας βοήθησε να κάνουμε τη μεγάλη ανατροπή. Είμαστε χαρούμενοι που σε κάθε παιχνίδι μας στην Πάτρα βλέπω όλο και περισσότερο καινούργιο κόσμο στο γήπεδο. Οι πατρινοί βλέπουν κάτι διαφορετικό στην ομάδα και το στηρίζουν. Βλέπω γυναίκες, βλέπω νέα παιδιά, βλέπω ευτυχισμένους ανθρώπους και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Επειδή πέρσι είχα και διοικητικό ρόλο στον Προμηθέα, θέλω να τονίσω ότι εμείς δεν κοροϊδεύουμε, δεν θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας για εισπρακτικούς λόγους. Η τιμή του εισιτηρίου στα 10 ευρώ είναι σταθερή σε όλα τα παιχνίδια και η ανταπόκριση των φιλάθλων, παρά τη δύσκολη συγκυρία, δείχνει πολλά για το πως αντιμετωπίζουν τον Προμηθέα. Θέλουμε τον κόσμο να απολαμβάνει όμορφες στιγμές και να του αρέσει η φιλοσοφία μας. Το γεμάτο γήπεδο δίνει δύναμη σε όλους μας να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Και ο αγώνας με τον Ολυμπιακό θα είναι ένα παιχνίδι γιορτή και για τον Προμηθέα και για την πόλη της Πάτρας και από εκεί και πέρα ας κερδίσει ο καλύτερος…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…