Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ Φενέρ και Παναθηναϊκού”

“Εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ Φενέρ και Παναθηναϊκού”

giannakopoulos 1

Μετά την αναμέτρηση ανάμεσα στην Φενέρμπαχτσε και τον Παναθηναϊκό, λόγω κάποιων διαιτητικών λαθών φάνηκε πως η σχέση ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν βρισκόταν στα καλύτερα επίπεδα. Όμως σήμερα μέσα από δηλώσεις του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήρθε να διαψεύσει κατηγορηματικά πως υπάρχει πρόβλημα και ανέφερε πως θα διαγράψει τις δημοσιεύσεις που έκανε στο instagram.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της “πράσινης” ΚΑΕ:

“Σήμερα το πρωί τουρκικό Μέσο Ενημέρωσης αναφέρθηκε σε δήθεν επικοινωνία μου με τον πρόεδρο της Φενέρμπαχτσε, δημοσίευμα το οποίο άκριτα και χωρίς “διασταύρωση” αναπαράχθηκαν από περιορισμένα ελληνικά σάιτ, γεγονός που προκαλεί πολλά ερωτηματικά.

Συγκεκριμένα, ουδείς λόγος μιας τέτοιας επικοινωνίας υπήρξε, αφού δεν έχει δημιουργηθεί το παραμικρό θέμα, τόσο μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Φενέρ, όσο και σε προσωπικό επίπεδο με τον κ. Γιλντιρίμ. Οι δύο ομάδες, όπως ξεκάθαρα φαίνεται τόσο στις αναμετρήσεις τους σε Αθήνα και Κωνσταντινούπολη, όσο και στην ανακοίνωση της Φενέρ, διατηρούν άριστες σχέσεις επενδύοντας στο μπάσκετ και περιοριζόμενες στην ευγενή άμιλλα.

Μετά την κακόπιστη προσπάθεια κάποιων (προερχόμενων και από αρχές-αθλητικές ή μη) να συνδέσουν σχόλια και προσωπικές τοποθετήσεις με τη Φενέρμπαχτσε, ο ίδιος θα διαγράψω – προς αποφυγή του φαινομένου αυτού – τις αναρτήσεις και τον σχολιασμό των φερόμενων ως Τούρκων φιλάθλων, συνεχίζοντας τον αγώνα μου για υγιή και εντός του παρκέ αθλητικού ανταγωνισμού”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…