Κεντρική A2 Εξελίξεις με Αλεξανδρή! Το επεισόδιο με τους οπαδούς και η πρώτη αντίδραση
A2

Εξελίξεις με Αλεξανδρή! Το επεισόδιο με τους οπαδούς και η πρώτη αντίδραση

Ο Ηρακλής δεν κατάφερε να πάρει την εντός έδρας νίκη κόντρα στο Περιστέρι και από ότι φαίνεται αυτή η ήττα θα φέρει και εξελίξεις. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Αλεξανδρής, είχε φραστικό επεισόδιο με οπαδούς της ομάδας.

Σύμφωνα με το bluearena.gr, ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα, αλλά η ΚΑΕ “φρέναρε” αυτήν την εξέλιξη, διότι δεν μπορούσε να παρθεί μια τέτοια απόφαση πάνω στην ένταση. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής τοποθετήθηκε στα social media με μία αινιγματική ανάρτηση.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Όλα τα χρόνια που ασχολούμαι με τον αθλητισμό.. είναι σε όλους γνωστή η διαδρομή μου τα αποτελέσματα αλλά και η συμπεριφορά μου.. επειδή είμαι σωστός και δεν έχω προσβάλει ποτέ κανέναν.. δεν ανέχομαι να με προκαλούν και να μην με σέβονται.. σε αντίθετη περίπτωση είναι γνωστό ότι θα αντιδράσω.. έτσι έχω μεγαλώσει., έχω μάθει να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου χωρίς να ψάχνω δικαιολογίες.. χάσαμε απο μια ομάδα που ήταν καλύτερη σήμερα.. είμαστε δεύτεροι και ο στόχος της ανόδου είναι εφικτός.. ευχαριστώ όλους αυτούς που είχαν την διάθεση να επικοινωνήσουν μαζί μου.. για τα υπόλοιπα πάντα αποφασίζει ο Πρόεδρος..”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Σοβαρά τώρα; Για ποιο ελληνικό μπάσκετ και ποια Α2 μιλάμε;

Τον καιρό της απόλυτης κατάρρευσης, η πανδημία ήρθε να δώσει λύση. ΝΑΙ, όπως το διαβάζετε.…