Κεντρική Basket League Άρης “Έτοιμος για Πανιώνιο, εξαιρετική ατμόσφαιρα ο κόσμος του Άρη…”

“Έτοιμος για Πανιώνιο, εξαιρετική ατμόσφαιρα ο κόσμος του Άρη…”

aris afiksi maras

“Πάτησε” Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Μάρας… Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη έφτασε στην πόλη το μεσημέρι της Πέμπτης και δήλωσε έτοιμος να παίξει απέναντι στον Πανιώνιο. Συγκεκριμένα είπε:

“Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Ξέρω τα πάντα για τον Άρη, ξέρω πως είναι ομάδα με μεγάλη ιστορία και παράδοση έχοντας σπουδαίους παίκτες στο ρόστερ της. Γνωρίζω πως ο Γιαννάκης είναι σπουδαία φυσιογνωμία. Έρχομαι για να βοηθήσω την ομάδα και να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες. Είδα το ρόστερ και παρατήτησα πως έχει αρκετούς νεαρούς παίκτες. Με το Μπελ υπήρξαμε συμπαίκτες στη Σολέ. Γενικότερα πρέπει να παλέψουμε για το καλό της ομάδας”.

Για τα άτομα με τα οποία μίλησε για τον Άρη: “Μίλησα με τους Ταπούτο και Τσαλδάρη, μου είπαν τα καλύτερα για τον κόσμο και τις προσδοκίες που υπάρχουν. Είδα κάποια βίντεο… Ο κόσμος του Άρη είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα, δημιουργεί εξαιρετική ατμόσφαιρα. Πρέπει να είναι δύναμη για εμάς αυτό και για την συνέχεια της πορείας μας”.

Για τον αγωνιστικό ρόλο του: “Οι φίλοι του Άρη να περιμένουν έναν παίκτη με δύναμη, ταχύτητα και ενέργεια. Να περιμένουν πως η ομάδα τους υπέγραψε ένα καλό παίκτη. Δεν σούταρα πολλά τρίποντα φέτος γιατί με είχαν στη θέση του σέντερ. Μπορώ να παίξω και στις δύο θέσεις των ψηλών. Θα σουτάρω όταν χρειαστεί και έξω από τα 6.75”.

Για το αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί απέναντι στον Πανιώνιο: “Είμαι έτοιμος και έχω κίνητρο μεγάλο, όσο ποτέ άλλοτε στο παρελθόν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…