Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Επικίνδυνο το παιχνίδι με τον Πανιώνιο”

“Επικίνδυνο το παιχνίδι με τον Πανιώνιο”

nikos vetoulas

Με θετικό πρόσημο θέλει να κλείσει τον α’ γύρο της Stoiximan.gr Basket League το Ρέθυμνο, το Σάββατο, όπου θα φιλοξενηθεί από τον Πανιώνιο Βίκος Cola στη Νέα Σμύρνη. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 16.30 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1 BL Show.

Ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Βετούλας, σε δηλώσεις που πραγματοποίησε στο Rethymnobc.gr τόνισε τις δυσκολίες που εμφανίζει η μεθαυριανή αναμέτρηση, χαρακτηρίζοντας επικίνδυνη ομάδα τον Πανιώνιο Βίκος Cola.

“Απομένει ακόμη ένα παιχνίδι για την ολοκλήρωση του α’ γύρου, εκείνο με τον Πανιώνιο. Είναι μία ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος. Παρόλο που έχει μία νίκη, στον αγωνιστικό χώρο παίζει αρκετά καλά. Αυτή τη στιγμή μπορεί να έχουμε καλή ψυχολογία μετά το νικηφόρο σερί, αλλά ο Πανιώνιος παίζει για την επιβίωση του, πράγμα που τον καθιστά πολύ επικίνδυνο.

Αναμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μία πολύ σκληρή έδρα, καθώς οι φίλαθλοι του τον υποστηρίζουν ακόμη περισσότερο στις δύσκολες στιγμές. Εμείς θα πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι και να μην κάνουμε εύκολα λάθη που θα του δώσουν την ευκαιρία να βάλει καλάθια. Το ριμπάουντ είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξουμε, με τον Πανιώνιο να διαθέτει πολλά ψηλά κορμιά”.

Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε επίσης στην πορεία της ομάδας στον α’ γύρο, επισημαίνοντας: “Δεδομένου ότι ξεκινήσαμε άσχημα, πλέον βρισκόμαστε σε εξαιρετική θέση βαθμολογικά. Μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που χάσαμε εντός έδρας και κάναμε κάποιες αλλαγές περιμέναμε ότι θα αντιδράσουμε αλλά δεν ξέραμε πόσες νίκες θα κάναμε. Το θετικό είναι ότι βγάλαμε αντίδραση”.

  • 6146073 scaled

    Άρης – Μαρούσι 67-73

    Θρίαμβος για το Μαρούσι μέσα στο Αλεξάνδρειο! Το Μαρούσι είχε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη δι…
  • vetoulas jpg

    Ανακοίνωσε Βετούλα το Μαρούσι

    Στο Μαρούσι ο Νίκος Βετούλας. Ο Νικός Βετούλας είναι ο νέος διάδοχος της τεχνικής ηγεσίας …
  • Βετούλας

    Μαρούσι: Με Βετούλα στο ΣΕΦ

    Ο Νίκος Βετούλας θα είναι ο επόμενος προπονητής του Αμαρουσίου. Ο Νίκος Βετούλας θα αναλάβ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…