Κεντρική Β' Εθνική “Έχουμε ξεπεράσει κάθε προσδοκία”

“Έχουμε ξεπεράσει κάθε προσδοκία”

minas stergiou panerythraikos

Ο Πανερυθραϊκός πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής και έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, όπως τόνισε και ο Μηνάς Στεργίου. Ο νεαρός παίκτης της ομάδας της Νέας Ερυθραίας σημείωσε ακόμη ότι θέλουν να κλείσουν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στον α΄γύρο.

Αναλυτικά:

“Το τέλος του α’ γύρου μας βρίσκει να έχουμε ξεπεράσει κάθε προσδοκία, αφού κανείς δεν περίμενε να φιγουράρουμε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, γεγονός για το οποίο αν μη τι άλλο αισθανόμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας και για τη μέχρι τώρα πορεία μας… Έχουμε δώσει υπόσχεση στους εαυτούς μας να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος μέχρι το τέλος της διαδρομής και να μην χάσουμε τον προσανατολισμό μας, διατηρώντας σε κάθε ματς την ταυτότητα της ομάδας μας. Πολύ σημαντικό, επίσης, είναι και για εμάς, τους νεαρούς παίκτες, η εμπιστοσύνη που μας δείχνει ο κόουτς Χουχουλής και όλο το προπονητικό σταφ του Πανερυθραϊκού, βοηθώντας μας να γινόμαστε κάθε μέρα ολοένα και καλύτεροι.

Εκείνο, φυσικά, που θέλουμε και θα επιδιώξουμε είναι να κλείσουμε ιδανικά τον α’ γύρο, πιστοποιώντας την μέχρι τώρα πολύ καλή μας πορεία. Η ήττα της περασμένης αγωνιστικής μας στεναχώρησε, ωστόσο δεν μας πτόησε. Αντίθετα μας πείσμωσε, προκειμένου να επιστρέψουμε άμεσα στις νίκες. Θα πρέπει να διαχειριστούμε σωστά την ήττα από τον Ιπποκράτη, ωστόσο ο Ίκαρος Νέας Σμύρνης, δεν είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος και δεν θα πρέπει να ξεγελά κανέναν η βαθμολογική του θέση. Συν τοις άλλοις, τις τελευταίες αγωνιστικές δείχνει ανεβασμένος και όπως μας τόνισαν και οι προπονητές μας αυτό ενδεχομένως να είναι και το πιο δύσκολο παιχνίδι μέχρι στιγμής, για πολλούς λόγους. Πόσο μάλλον τώρα που υπήρξε και αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και ξέρουμε καλά ότι οι αλλαγές προπονητή πάντα συσπειρώνουν τις ομάδες. Βέβαια, αν έχουμε την ίδια αμυντική προσήλωση και διάθεση, όπως και στην προηγούμενη αναμέτρηση, και αποτυπώσουμε στο παρκέ όσα δουλέψαμε με τους προπονητές μας όλη τη βδομάδα, πιστεύω ότι το επιθυμητό αποτέλεσμα -εύκολα ή δύσκολα- θα έρθει…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…