Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Έχουμε μακράν τους καλύτερους φιλάθλους της Ευρωλίγκα”

“Έχουμε μακράν τους καλύτερους φιλάθλους της Ευρωλίγκα”

pasqual

Ο Τσάβι Πασκουάλ βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να έχει και πάλι όλα τα “όπλα” στην διάθεσή του και αυτό απέδωσε καρπούς απέναντι στην Εφές, όπου οι “πράσινοι” πραγματοποίησαν τρομερή εμφάνιση και πήραν το ροζ φύλλο αγώνα.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Ισπανός τεχνικός αποθέωσε τους οπαδούς της ομάδας του, ενώ τις επιθετικές επιδόσεις και τον άποντο Ρίβερς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού:

“Δεν ξέρω αν ο Παναθηναϊκός έχει καλούς παίκτες, καλούς ανθρώπους γύρω από την ομάδα ή τον καλύτερο προπονητή, αλλά έχουμε μακράν τους καλύτερους φιλάθλους. Τους θέλουμε μαζί μας και στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα. Κερδίσαμε από την επίθεση, δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος από την άμυνά μας, αλλά νομίζω πως η γενική μας εικόνα ήταν καλή και γι’ αυτό κερδίσαμε.

Για τις επιθετικές επιδόσεις και τον άποντο Ρίβερς: “Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να απλωνόμαστε σωστά στο χώρο, σήμερα είχαμε περισσότερες ασίστ και αυτή είναι η πραγματική μας εικόνα. Κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα με τον Καλάθη, τον Λεκαβίτσιους, τον Ντένμον και τον Παππά”.

Για την εμφάνιση με τον Κολοσσό: “Θα πρέπει να σκεφτούμε ότι είναι πολλά τα παιχνίδια, χρειάζεται πολλή ενέργεια. Κάναμε πολλά ταξίδια τις τελευταίες μέρες, είχαμε κούραση στο ματς με τον Κολοσσό και γι’ αυτό θεωρώ πως είχαμε εκεί αυτή την εικόνα. Αυτή την εβδομάδα προπονηθήκαμε καλύτερα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…