Κεντρική Γ' Εθνική “Έχουμε ευθύνη όλοι μας”

“Έχουμε ευθύνη όλοι μας”

thanasis lionas axagia ahagia

Απογοητευμένος ήταν ο προπονητής της Αχαγιάς, Θανάσης Λιόνας, μετά την ήττα από την Ακράτα για τη δωδέκατη αγωνιστική της Γ΄Εθνικής. Ο Έλληνας τεχνικός σημείωσε μετά το ματς ότι προσέγγισαν λάθος το παιχνίδι και ότι έχουν ευθύνη όλοι για αυτήν την ήττα.

Αναλυτικά:

“Προσεγγίσαμε λάθος το παιχνίδι χωρίς τη δέουσα συγκέντρωση και για αυτό έχουμε ευθύνη όλοι μας και τη μεγαλύτερη ευθύνη οι προπονητές. Το πολύ δυνατό παιχνίδι της Ακράτας δεν μας επέτρεψε να ακολουθήσουμε την τακτική μας, με αποτέλεσμα να χαλάσει το μυαλό μας και να μην μπορέσουμε να ακολουθήσουμε στο σκορ.

Η ήττα αυτή, η οποία μας πονάει γιατί είναι στην έδρα μας, δεν μπορεί να ακυρώσει την εξαιρετική πορεία της ομάδας μέχρι τώρα. Οφείλουμε παίκτες και προπονητές να ανασυνταχθούμε και γρήγορα να ξαναγυρίσουμε στις νίκες, γιατί όπως έχω πει κατ’ επανάληψη το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ μακρύ και κρύβει πολλές παγίδες. Σε μία από αυτές πέσαμε μέσα σήμερα (χθες, 14/01). Ένα μεγάλο συγγνώμη ζητάμε στον κόσμο για την κακή μας εμφάνιση, επιφυλασσόμαστε στο μέλλον”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πορφύρας: Δεν συνεχίζει ο Μάντζαρης (pic)

Χώρισαν οι δρόμοι Πορφύρα και Μάντζαρη Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη νέα σεζόν στο πρωτά…