Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Δύσκολο το ματς με τον ΠΑΟΚ”

“Δύσκολο το ματς με τον ΠΑΟΚ”

mclean 1

Δύσκολη χαρακτήρισε την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη ο Τζαμέλ Μακλιν. Ο Αμερικανός σέντερ σημείωσε ότι είναι αισιόδοξος πως το προπονητικό τιμ των “ερυθρολεύκων” θα τους προετοιμάσει κατάλληλα και θα καταφέρουν να φύγουν με το διπλό.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

“Μόλις πριν λίγες ώρες δώσαμε έναν αγώνα κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο και μέσα σε λίγες ώρες θα δώσουμε έναν ακόμη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Τα αλλεπάλληλα παιχνίδια, ωστόσο, είναι κάτι που πλέον έχουμε συνηθίσει. Αυτή είναι η δουλειά μας.

Η αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο, στο περιθώριο της οποίας είχα την ευκαιρία να συναντήσω αρκετούς παλιούς μου φίλους λόγω της θητείας μου εκεί, ήταν καλή για εμάς γιατί επιστρέψαμε στις νίκες στην Ευρωλίγκα. Δεν έχουμε, όμως, πολύ χρόνο να μείνουμε σε αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να προετοιμαστούμε γρήγορα για αυτό που έρχεται με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Θα είναι δύσκολο ματς, αλλά είναι δεδομένο πως το προπονητικό επιτελείο θα μας προετοιμάσει πολύ καλά και αν είμαστε συγκεντρωμένοι και παίξουμε καλή άμυνα, θα μπορέσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Από κει και πέρα, είμαι ενθουσιασμένος που ήρθε η νέα χρονιά! Η ομάδα τα πάει καλά, εγώ νιώθω καλά, ο καιρός εδώ παραμένει απίστευτος και πραγματικά το απολαμβάνω αυτό. Για εμένα οι γιορτές κύλησαν όμορφα παρότι είχαμε αγωνιστικές υποχρεώσεις, γιατί είχε έρθει ο αδελφός μου. Είναι πάντα ωραίο να έχεις κοντά σου την οικογένειά σου. Όσον αφορά στον στόχο που έθεσα για το 2018 είναι να τελειώσουμε την σεζόν υγιείς και όσο πιο δυνατά γίνεται!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ο Ολυμπιακός για το break στη Βαρκελώνη

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στη μάχη των play off της Ευρωλίγκα. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στη Β…