Κεντρική Διεθνή Δύο βδομάδες εκτός ο Σμαρτ λόγω… κορνίζας

Δύο βδομάδες εκτός ο Σμαρτ λόγω… κορνίζας

marcus smart celtics

Δύο βδομάδες χωρίς τον Μάρκους Σμαρτ θα πρέπει να πορευθούν οι Μπόστον Σέλτικς, καθώς ο γκαρντ της Βοστώνης τραυματίστηκε χτυπώντας μία κορνίζα!

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σμαρτ τραυματίζεται από τα νεύρα του.Και στο παρελθόν ο 23χρονος είχε χτυπήσει το χέρι του στον τοίχο των αποδυτηρίων ανοίγοντας τρύπα.Παρά την απολογία του μέσα από τα social media υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια από τον προπονητή του, Μπραντ Στίβενς, για την συμπεριφορά του.

“Είμαι απογοητευμένος, όπως μπορείτε να φανταστείτε. Προφανώς, διακατέχεται από μεγάλο πάθος και δεν μπορεί να κοντρολάρει τα συναισθήματά του” είπε αρχικά ο κόουτς της Βοστώνης, με τον συμπαίκτη του Κάιρι Ίρβινγκ να τονίζει:”Είναι στενόχωρο αυτό που συνέβη, αλλά ο προπονητής γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι θα πρέπει να γίνει τώρα.Τέλος,ο Αλ Χόρφορντ είπε για τον Σμαρτ:”Ήταν ένα ατυχές συμβάν. Σέβομαι το Μάρκους και στέκομαι στο πλευρό του. Πήρε μια άσχημη απόφαση, αλλά ως ομάδα τον στηρίζουμε κι ελπίζουμε να γίνει γρήγορα καλά. Τον περιμένουμε να επιστρέψει.”

“Θέλω να εκφράσω την ειλικρινή συγγνώμη μου στους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου και περισσότερο από όλους στους καταπληκτικούς φιλάθλους των Μπόστον Σέλτικς. Αισθάνομαι αμηχανία, είμαι απογοητευμένος από την πράξη μου” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μάρκους Σμαρτ στο twitter.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…