Διπλό χαστούκι

giorgos vasilakopoulos

Όποτε πάει κάποιος την ΕΟΚ στα δικαστήρια (αθλητικά και μη) έχει εξασφαλισμένο αποτέλεσμα. Κι αυτό γιατί οι παράγοντες της Ομοσπονδίας θεωρούν ότι είναι υπεράνω νόμων! Τελευταία… επιτυχία τους το διπλό χαστούκι από το ΑΣΕΑΔ που ΔΙΚΑΙΩΣΕ τους διαιτητές της Ευρωλίγκας.

Το Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών αποφάνθηκε ότι κακώς οι τέσσερις διαιτητές της Ευρωλίγκας δεν παίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα (το πρώτο χαστούκι), και ότι κακώς τους τιμώρησε η ΚΕΔ (το δεύτερο χαστούκι).

Μετά από αυτή τη διπλή απόφαση η ΚΕΔ/ΕΟΚ είναι υποχρεωμένη να επαναφέρει άμεσα στους πίνακες και να ορίσει σε αγώνες τις «μεγάλης» κατηγορίας τους Σπύρο Γκόντα, Ιωάννη Φούφη, Ηλία Κορομηλά και Πέτρο Παπαπέτρου. Σε διαφορετική περίπτωση τα μέλη της απειλούνται με έκπτωση από το αξίωμά τους!

Αυτή είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Από εδώ και πέρα οι παράγοντες της Ομοσπονδίας και της ΚΕΔ θα πρέπει να παρακαλάνε να μην προσφύγουν οι ευρωλιγκαίοι διαιτητές στα πολιτικά δικαστήρια, γιατί θα υπάρξουν σοβαρές… επιπτώσεις στην υγεία τους. Στο μόνο που μπορούν να προσδοκούν είναι στην ευσπλαχνικότητα των τεσσάρων για να μην τρέχουν.

Οι πρώτες νίκες του Γκόντα και των υπολοίπων είναι απλά η αρχή της πτώσης για μια Ομοσπονδία που δεν έχει (ή δεν προσκομίζει, παρά την εισαγγελική παραγγελία) τα απαιτούμενα νομιμοποιητικά έγγραφα. Η ώρα της πτώσης έφτασε και το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…