Κεντρική Γ' Εθνική Δεράος: “Χρειαζόμαστε χρόνο”

Δεράος: “Χρειαζόμαστε χρόνο”

Κορασίδες

Η ήττα από την Ένωση Ιλίου “πόνεσε” τον Έσπερο ΑΟΠΑ, όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Σπύρος Δεράος. Ο Έλληνας τεχνικός σημείωσε ότι κάθε εντός έδρας “πονάει” και τόνισε ότι η ομάδα του χρειάζεται ακόμη χρόνο και ευελπιστεί να είναι καλύτεροι και πιο ανταγωνιστικοί στη συνέχεια.

Αναλυτικά:

“Καταρχήν συγχαρητήρια στην ομάδα του Ιλίου για την νίκη της. Κάθε ήττα και μάλιστα στην έδρα μας, μας πονάει. Θα πρέπει να μάθουμε από αυτές αν θέλουμε να έχουμε εξέλιξη.

Είχαμε μεγάλο πρόβλημα στην επίθεση με χαμηλά ποσοστά που οφείλεται σε δύο παραμέτρους. Στο ότι βάλαμε αρκετά πράγματα στο παιχνίδι μας και λογικό είναι να την τα έχουμε αφομοιώσει ακόμη με καθαρή δική μου ευθύνη και η διστακτικότητα που δείξαμε σε καθοριστικά σημεία του αγώνα  κάτι που οι αντίπαλοι δεν είχαν. Μάλιστα έβαλαν σε καίρια σημεία μεγάλα σουτ που τους έδωσαν καλύτερη ψυχολογία. Μας στεναχωρεί επίσης το γεγονός ότι στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού δεν είχαμε καθαρό μυαλό και με βιαστικές ενέργειες δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να πάρει μια μεγάλη διαφορά. Κρατάμε την αντίδρασή μας στο 3ο δεκάλεπτο έως τις αρχές του 4ου. Προχωρούμε με συνέπεια και πίστη στο πλάνο που έχουμε , χρειαζόμαστε χρόνο και ευελπιστούμε να είμαστε καλύτεροι και πιο ανταγωνιστικοί στην συνέχεια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Ηλιούπολη: Τέλος ο Μάνος (pic)

Δεν συνεχίζει ο Μάνος στον πάγκο της Ηλιούπολης Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Ηλιούπο…