Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Δεν υπάρχει εξήγηση για αυτό που έκανε ο Μπάρλοου”

“Δεν υπάρχει εξήγηση για αυτό που έκανε ο Μπάρλοου”

sakota 1

Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε απέναντι στην Στρασμπούρ και πλέον μπαίνει σε περιπέτειες για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ενώ από την πλευρά του ο Ντράγκαν Σάκοτα αναφέρθηκε στην τελευταία επίθεση και στην αντίδραση του Μπάρλοου και σχολίασε την έλλειψη σουτέρ στην αγορά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των “κιτρινόμαυρων”:

“Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι. Δεχθήκαμε πολλά τρίποντα στο τέλος των επιθέσεων της Στρασμπούρ. Σούταραν με εξαιρετικά ποσοστά. Έχουμε προβλήματα κόντρα σε ομάδες που παίζουν με τρία γκαρντ. Όταν ήρθα ήμασταν χαμένοι και έπρεπε να κερδίζουμε σε κάθε ματς. Δε μου αρέσει να μιλάω για σενάρια. Δεν ξέρω τι θα γίνει πλέον, θέλω να έχω την κατάσταση στα χέρια μου. Πρέπει να κερδίσουμε τα δύο επόμενα παιχνίδια”.

Για την τελευταία επίθεση: “Δεν υπάρχει εξήγηση για αυτό που έκανε ο Μπάρλοου και δεν σούταρε. Απλώς έπρεπε να σουτάρει. Δεν λέω ότι θα ευστοχούσε, αλλά τουλάχιστον θα γινόταν σουτ και θα είχαμε μία ευκαιρία”.

Για την έλλειψη σουτέρ: “Είμαστε η ομάδα που είμαστε. Όλοι παραπονούνται για το ότι δεν εχουμε σουτερ. Ψάχνουμε στην αγορά για σουτέρ αλλά δεν βρίσκουμε”.

Εκ μέρους των παικτών μίλησε ο Ντελρόι Τζέιμς: “Kάναμε πολλά λάθη, παρόλα αυτα είχαμε ευκαιρία στο τέλος να κερδίσουμε. Είναι σκληρό που χάσαμε με αυτό τον τρόπο. Δεν φταίει που δεν σούταρε ο Κέλσι. Παλεύεις για να πάρεις καλή θέση για να σουτάρεις, αλλά δεν ξερεις τι θα γίνει στο τέλος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Προβλήματα για την ΑΕΚ: Οι παίκτες δεν έκαναν προπονήσεις τις τελευταίες μέρες

Νέα προβλήματα για την ΑΕΚ, καθώς οι παίκτες του Ηλία Ζούρου δεν έκαναν ομαδικές προπονήσε…