Κεντρική Γ' Εθνική “Δεν πρέπει να έχουμε άλλες απώλειες”

“Δεν πρέπει να έχουμε άλλες απώλειες”

aggelopoulos

“Η Ένωση Ηλίου είναι δυνατή ομάδα και τα παιδιά που τη συγκροτούν παίζουν χρόνια μαζί. Εμείς θα παλέψουμε για τη νίκη, στην έδρα μας δεν πρέπει να έχουμε άλλες απώλειες”. Αυτά τόνισε ο αρχηγός του Έσπερου ΑΟΠΑ, Φώτης Αγγελόπουλος, μιλώντας για το ντέρμπι που ακολουθεί με την Ένωση Ιλίου.

-Πως κρίνεις τον απολογισμό των 5 νικών-5 ηττών στις 10 αγωνιστικές;

“Εν μέρη ικανοποιητικό αν και πότε και με τίποτα δεν ικανοποιούμαι, θέλω πάντα το παραπάνω για την ομάδα. Θεωρώ ότι τουλάχιστον θα έπρεπε να είχαμε μία νίκη παραπάνω και δεν τα καταφέραμε λόγω απειρίας”.

-Ποιος ο στόχος της ομάδας;

“Το υψηλότερο δυνατό πλασάρισμα στην τελική κατάταξη. Εγωιστικά και μόνο δε θέλω να θέσω θέμα παραμονής, θεωρώ ότι θα την πετύχουμε”.

Η αλλαγή προπονητή πώς θα λειτουργήσει;

“Η κάθε αλλαγή προπονητή ανεβάζει την ψυχολογία των παικτών, αλλά επειδή μπαίνουν καινούργια πράγματα στο κομμάτι της τακτικής και της φιλοσοφίας θέλει λίγο χρόνο για να φανούν όλα αυτά εντός αγωνιστικού χώρου. Προσωπικά είμαι πολύ αισιόδοξος”.

-Παίζεις για 14η σεζόν στην ομάδα, ποιες στιγμές ξεχωρίζεις όλα αυτά τα χρόνια, τι θέλεις σε προσωπικό επίπεδο για φέτος;

“Κάθε χρόνια είχε τις δικές της χαρές και λύπες! Σίγουρα ξεχωρίζω τις ανόδους μας. Όσον αφορά τον προσωπικό στόχο για φέτος είναι η ομάδα να φτάσει όσο πιο ψηλά στην βαθμολογία και σε καμία περίπτωση να μην κινδυνεύσει”.

-Ποιες ομάδες θα ανέβουν; Τα προγνωστικά σου για τη μάχη της παραμονής;

“Το θέμα ανόδου τώρα είναι θέμα αντοχής. Δηλαδή ποιες ομάδες θα μπορέσουν να αντέξουν ως το τέλος. Από την άλλη είναι δύσκολο να γίνουν προβλέψεις τόσο για την άνοδο όσο και για την παραμονή! Υπό αυτή την έννοια λοιπόν δεν θα ήθελα να κάνω κάποια πρόβλεψη. Αυτό που θέλω είναι να παλέψει η ομάδα μου μέχρι τέλους όλα τα παιχνίδια! Ολοκληρώνοντας εύχομαι καλή χρονιά σε όλους τους αθλητές και τους ανθρώπους του αθλητισμού γενικότερα με υγεία κι ότι καλύτερο για τον καθένα ξεχωριστά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (5ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Έκαναν την πρώτη «κίνηση» Σταυρούπολη και Ασπίδα. Δείτε τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστική…