Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Δεν είναι δικιά μου δουλειά να σχολιάσω τη διαιτησία”

“Δεν είναι δικιά μου δουλειά να σχολιάσω τη διαιτησία”

A1 7

Η επίθεση χάρισε τη νίκη στο Λαύριο στο παιχνίδι με τον ΓΛ Φάρο, όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Χρήστος Σερέλης. Ο Έλληνας τεχνικός σημείωσε ότι η ομάδα του είχε πολύ καλά ποσοστά σήμερα, ενώ σε ερώτηση για τη διαιτησία ανέφερε ότι δεν είναι δικιά του δουλειά να τη σχολιάσει.

Αναλυτικά:

“Καταρχάς να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους με υγεία και ευτυχία με ότι επιθυμεί ο καθένας. Σε ότι αφορά το παιχνίδι θεωρώ ότι ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη για την ομάδα μου. Πολύ δύσκολο το ματς, το περιμέναμε έτσι. Η ομάδα της Λάρισας έχει δείξει εδώ στην έδρα της ότι είναι πάρα πολύ δυνατή. Είχαμε δει από τα παιχνίδια ότι δεν παρατούσανε καθόλου τον αγώνα. Το είχε δηλώσει και ο προπονητής της άλλωστε ότι είχανε …σημαδέψει αυτό το παιχνίδι για την πορεία τους. Έβγαλαν πάρα πολύ ενέργεια, περισσότερη από εμάς, αυτό φαίνεται και από τα ριμπάουντ που μας κερδίσανε κατά κράτος ( 47-29). Δεν ήμασταν καλοί αμυντικά, αγχωθήκαμε. Στα προηγούμενα ματς, είχαμε κερδίσει κάποιες διαφορές και ελέγχαμε το παιχνίδι, τώρα δεν έγινε έτσι.

Το καλό όμως είναι ότι αντιδράσαμε. Βγάλαμε στο τρίτο δεκάλεπτο κάποιες άμυνες, αλλά σε τελική ανάλυση σήμερα κερδίσαμε από την επίθεσή μας. Βάλαμε 87 πόντους με καλά ποσοστά. 44% στο τρίποντο και 51% στο δίποντο. Οπότε πήγαμε πολύ ψηλά το σκορ. Θεωρώ ότι φέτος έχουμε την δυνατότητα με πολλούς ποιοτικούς παίκτες, όταν πάει ψηλά το σκορ, με ομάδες περίπου της ίδιας εμβέλειας με την δική μας, να έχουμε τον πρώτο λόγο.

Αφιερώνουμε τη νίκη στον πρόεδρό μας που πρόσφατα έχασε τον πατέρα του. Συνεχίζουμε, χαμηλά το κεφάλι να δούμε που μπορεί να μας οδηγήσει η φετινή χρονιά. Καλή συνέχεια στη Λάρισα“.

Για τη διαιτησία: “Είτε είμαι ικανοποιημένος είτε όχι με την διαιτησία δεν θα το πω γιατί τρία χρόνια δεν έχω μιλήσει ποτέ και δεν θα μιλήσω. Προσπαθώ μόνο να σκεφτώ την δουλειά που μπορούμε να κάνουμε στο παρκέ. Δεν γνωρίζω τα παράπονα των γηπεδούχων και δεν είναι και δική μου δουλειά να τα σχολιάσω, εγώ κοιτάζω την ομάδα μου, θα μου επιτρέψετε να μην απαντήσω”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …