Κεντρική ΓΣΛ Φάρος “Μπορούμε πιο ψηλά”

“Μπορούμε πιο ψηλά”

manolis papamakarios gl faros laurio

Να παρουσιάσουν καλή εικόνα και να είναι αξιοπρεπείς θέλουν να είναι οι παίκτες του ΓΛ Φάρου στο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό για τη δωδέκατη αγωνιστική της Basket League, όπως δήλωσε ο Μανώλης Παπαμακάριος. Ο έμπειρος γκαρντ σημείωσε ακόμη ότι μπορούν να ανέβουν ακόμη ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

“Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ καλό παιχνίδι για μας, αυτό με τον Ολυμπιακό. Λέω πολύ καλό διότι από τέτοια ματς μόνον κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε. Αυτό που μας ενδιαφέρει πάνω από όλα, είναι να παρουσιάσουμε μια καλή εικόνα, να είμαστε αξιοπρεπείς.

Θέλουμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και να βελτιώσουμε τα λάθη που κάναμε στους προηγούμενους αγώνες. Διαφωνώ με αυτούς που λένε ότι τέτοιου είδους παιχνίδια δεν αποτελούν κριτήριο. Αυτά τα ματς, σου δείχνουν μέχρι που μπορείς να φθάσεις. Κι εμείς μπορούμε να φθάσουμε πιο ψηλά από τη θέση που βρισκόμαστε τώρα. Είμαι σίγουρος ότι στον δεύτερο γύρο, θα δείξουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες.

Για μένα, τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, έχουν πάντα ιδιαιτερότητες. Έπαιξα στον Ολυμπιακό και πάντα με υποδέχονται όλοι με αγάπη. Έζησα πολύ όμορφες στιγμές και ένα κομμάτι της καρδιάς μου θα βρίσκεται πάντα σε μια γωνίτσα στο ΣΕΦ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΓΣΛ Φάρος

Δειτε επισης

Το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του Παπαμακάριου

Ο Μανώλης Παπαμακάριος αποφάσισε ύστερα από μία μεγάλη καριέρα να αποσυρθεί από την ενεργό…