Κεντρική Β' Εθνική Ασύλληπτος! Έκανε… πλάκα ο Δερμιτζάκης

Ασύλληπτος! Έκανε… πλάκα ο Δερμιτζάκης

marios dermitzakis stathopoulos panerythraikos

Σε τροχιά ανόδου συνεχίζει ο Πανερυθραϊκός έπειτα από 13 αγωνιστικές και με μία “στροφή” να απομένει πλέον για την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, αφού χθες (14/1) πήρε άνετα το διπλό στο “Δημήτριος Βικέλας” κόντρα στην ΑΕΝΚ (85-66), δια χειρός του ασυναγώνιστου Μάριου Δερμιτζάκη.

Ο 25χρονος… “οργίαζε” καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού κι εν τέλει, έχοντας απίστευτα ποσοστά ευστοχίας, σταμάτησε στους 27 πόντους με 8/9 (!) τρίποντα, αφήνοντας ταυτόχρονα με ανοιχτό το στόμα όσους τον παρακολούθησαν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Το “αστείο” μάλιστα είναι πως κανένας δεν μπορεί να κατηγορήσει τους παίκτες του Δημήτρη Λιόγα για την άμυνά τους. Οι γηπεδούχοι ήταν… “κρεμασμένοι” πάνω στον νεαρό φόργουορντ, ο οποίος ωστόσο δεν γινόταν να αστοχήσει. Πάντως, ο Δερμιτζάκης αν και αγωνιζόταν εκτός έδρας κατάφερε να πάρει το χειροκρότημα από όλους όσους βρέθηκαν στα βόρεια προάστια, ακόμα και από τον κόσμο της ΑΕΝΚ όταν ο Δημήτρης Χουχουλής τον “τράβηξε” στον πάγκο με 90 δευτερόλεπτα να απομένουν για το φινάλε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …