Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Απολαμβάνω κάθε στιγμή στον ΠΑΟΚ…”

“Απολαμβάνω κάθε στιγμή στον ΠΑΟΚ…”

jackson 1

Ο Νταρνέλ Τζάκσον άρχισε πολύ καλά στο ματς του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό και τελικά ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 14 πόντους. Ο Αμερικανός σέντερ δήλωσε:

“Ηταν το πρώτο μου ματς στο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Υπήρχε ενέργεια και ωραία ατμόσφαιρα. Κάναμε όσα μας ζήτησε ο προπονητής. Αντιμετώπισα πρώτη φορά τον Ολυμπιακό και τους παίκτες που έχει. Στο τέλος δεν μετράει το όνομα της ομάδας αλλά η προσπάθεια που κάνεις για να είσαι ανταγωνιστικός και αυτό το καταφέραμε πολύ καλά. Αυτό που συζητήσαμε με τους προπονητές είναι να διαβάσω την αντίπαλη άμυνα. Και να έχουμε τον πιο σωστό τρόπο αντιμετώπισης στον αγώνα, είτε σουτάρω, είτε όχι. Αυτό έκανα κυρίως στο ξεκίνημα”.

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: “Είμαι χαρούμενος που συμμετέχω στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ, μιας ομάδας με μεγάλη ιστορία. Οταν ήρθα ένιωσα όμορφη υποδοχή και μια μεγάλη αγκαλιά. Νιώθω σημαντικό που παίζω σε μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ. Απολαμβάνω κάθε στιγμή και πως είναι σωστό αυτό που έχω κάνει, δηλαδή να είμαι στον ΠΑΟΚ”.

Για το ότι θα χρειαστεί κι άλλον χρόνο ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος: “Το τελευταίο ματς που είχα παίξει ήταν στις 19/11. Είναι διαφορετικό να κάνεις προπονήσεις, με το να παίζεις σε ματς. Θα κάνω μεγάλη προσπάθεια για να είμαι στο επίπεδο που θέλω. Θα δίνω ό,τι περισσότερο έχω, όταν με εμπιστεύεται ο προπονητής”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …