Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Απλώνεται η μπόχα

Απλώνεται η μπόχα

vasileiadis vasilakopoulos

Για «πολύ σοβαρή αδιαφάνεια» έκανε λόγο ο Βασίλης Ντάκουρης, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Η Έφεση της Τρίτης», με τον Κυριάκο Θωμαΐδη. «Μετά την Εισαγγελική Παραγγελία, πέρασαν δέκα (10) μέρες κι ακόμα δεν μας έχουν χορηγήσει τα πρακτικά των εκλογικών διαδικασιών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης! Τι θέλουν να αποκρύψουν τελικά τόσο απροκάλυπτα;» αναρωτήθηκε ο κ. Ντάκουρης.

Κάτι βρωμάει εδώ. «Μια πολύ μικρή ηγετική ομάδα, δυστυχώς παρασέρνει τους υπόλοιπους σε μια πολύ σοβαρή αδιαφάνεια. Έχετε δει αποτελέσματα της Ομοσπονδίας; Έχετε δει κάποια απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου;» τόνισε ο κ. Ντάκουρης και συμπλήρωσε: «Η ΕΟΚ δεν είχε την ευθιξία να τα δημοσιοποιήσει, μετά την Εισαγγελική Παραγγελία. Δεν είπαμε ότι υπάρχει πρόβλημα, αλλά γιατί κρύβονται τα αποτελέσματα;».

Στη συζήτηση που έγινε στον Sport FM, ειπώθηκε και ότι «δεν αναρτούν στη διαύγεια τις οικονομικές αποφάσεις με αναλυτικά στοιχεία δαπανών». Φαίνεται πως η ηγετική ομάδα της ΕΟΚ έχει λόγους να θέλει να κρύψει αυτά που κανονικά έπρεπε να είναι οι πρώτοι, οι οποίοι θα επέβαλλαν τη δημοσίευσή τους. Γιατί; Ας απαντήσουν οι ίδιοι.

Πλέον έκθετος είναι και ο ΓΓΑ, Ιούλιος Συναδινός, και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, που καλύπτουν τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, που κωφεύουν στο κέλευσμα του Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου. Τελικά, η -κατά δήλωσή της- αριστερή κυβέρνηση θέλει να μας οδηγήσει στη λογική «να είχαμε κι άλλους εισαγγελείς σαν τον κ. Σιμιτζόγλου»; Εν έτη 2018 πρέπει να περιμένουμε τη δικαστική παρέμβαση για να μάθουμε τα αποτελέσματα των εκλογών, στη δεύτερη μεγαλύτερη αθλητική ομοσπονδία της χώρας;

Η μπόχα απλώνεται… Αυτό το μόρφωμα έχει σαπίσει και πλέον θα πέσει σαν σάπιο φρούτο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Η 12άδα του Παναθηναϊκού με Μακάμπι

Οι 12 εκλεκτοί του Παναθηναϊκού για το ματς με Μακάμπι. Σε περίπου μισή ώρα από τώρα (20:3…