Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών “Αν θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω, πρέπει να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ”

“Αν θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω, πρέπει να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ”

makis giatras

Δύσκολο χαρακτήρισε το παιχνίδι του Προμηθέα με τον ΠΑΟΚ ο προπονητής της ομάδας της Πάτρας, Μάκης Γιατράς ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων στην πρεμιέρα του β΄γύρου της Basket League. O Έλληνας τεχνικός σημείωσε ότι για να κάνει το βήμα παραπάνω η ομάδα του σε σχέση με πέρσι, θα πρέπει να κερδίσει τον “Δικέφαλο του Βορρά”.

Αναλυτικά:

“Το Σάββατο ξεκινάει ο β΄ γύρος του πρωταθλήματος και το πρώτο μας παιχνίδι είναι με αντίπαλο μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Περιμένουμε τον κόσμο να μας βοηθήσει για μια ακόμη φορά όπως κάνει πάντα. Έχουμε δύσκολο έργο, όμως, όπως είχα πει και στην συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, αν θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω από πέρσι, θα πρέπει να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ. Ο αντίπαλός μας είναι μια γεμάτη ομάδα, η οποία έχει εμπειρία και ενθουσιασμό.

Στο ρόστερ του ο ΠΑΟΚ έχει και πολύ καλούς Έλληνες και έμπειρους ξένους. Εμείς, όμως, θα κάνουμε ό,τι κάνουμε σε κάθε παιχνίδι, δηλαδή θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στη νίκη και θεωρώ ότι με την βοήθεια και του κόσμου μας μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ο μακροπρόθεσμος στόχος μας σαν ομάδα είναι να πάμε εκεί που πρέπει να πάμε με σταθερά και στέρεα βήματα. Έχουμε δει πολλές φωτοβολίδες στο παρελθόν. Αυτά είναι παραδείγματα προς αποφυγήν. Η παρουσία του κόσμου μας δίνει δύναμη. Είναι πολύ σημαντικό ότι βλέπουμε νέο κοινό στις κερκίδες στα εντός έδρας παιχνίδια μας και κυρίως γυναίκες και παιδιά”.

Από την πλευρά του ο Σαλούστρος σημείωσε: “Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ έχει πολλές ιδιαιτερότητες. Θεωρώ ότι ξεκινάει ένας καινούργιος μαραθώνιος το Σάββατο, ένας καινούργιος γύρος με 13 παιχνίδια και πολλά διαλείμματα. Σίγουρα το έργο μας δεν θα είναι εύκολο. Εμείς θέλουμε να μπούμε δυνατά το Σάββατο, δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και πιστεύω ότι αν ακολουθήσουμε το πλάνο μας και είμαστε συγκεντρωμένοι 100%, θα έχουμε πολλές ελπίδες για να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ομάδα την οποία αντιμετωπίσαμε και νικήσαμε στον α΄ γύρο. Το παιχνίδι του Σαββάτου θα είναι πολύ δύσκολο. Θεωρώ ότι ο αντίπαλός μας θα είναι κουρασμένος από το παιχνίδι που έδωσε στην Τενερίφη και από το δύσκολο ταξίδι του εκεί, οπότε αν επιβάλουμε τον ρυθμό μας θα έχουμε ένα αβαντάζ”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…