Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Αν αλλάξει η κατάσταση θα ακυρωθεί το πρόστιμο”

“Αν αλλάξει η κατάσταση θα ακυρωθεί το πρόστιμο”

astakhov

Οι παίκτες της Χίμκι δεν βρίσκονται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και ο τζένεραλ μάνατζέρ, Πάβελ Αστάκοβ αποφάσισε να επιβάλει πρόστιμο ισάξιο με τον μισό μισθό στους παίκτες του συλλόγου.

Οι διοικούντες της ομάδας αποφάσισαν να δώσουν μία τελευταία ευκαιρία στους αθλητές τους και όπως έκανε γνωστό ο Ρώσος παράγοντας εφόσον βελτιωθεί η εικόνα στις αναμετρήσεις με την Λοκομοτίβ Κουμπάν (21/1) και την Αβτοντορ (29/1) για την VTB League και την Ρεάλ Μαδρίτης (12/1), τον Ερυθρό Αστέρα (16/1), τον Ολυμπιακό (18/1) και την Βαλένθια (26/1) για την Ευρωλίγκα, τότε το πρόστιμο θα ακυρωθεί.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Όλοι στάθηκαν στο πρόστιμο, αλλά δεν άκουσαν την τελευταία πρόταση που ήταν «αν στο άμεσο μέλλον διορθώσουμε την κατάσταση, τότε η ποινή με το πρόστιμο δεν θα ισχύσει». Την επόμενη ημέρα συναντηθήκαμε και πάλι με τους παίκτες και τους προπονητές.  Αναλύσαμε την κατάσταση και αυτό ήθελα να επιτύχω. Είχαμε μία μεγάλη συζήτηση. Όλοι κατάλαβαν την κατάσταση που βρισκόμαστε. Έχουμε μπροστά μας έξι παιχνίδια, δύο για την VTB League και τέσσερα για την Ευρωλίγκα. Προς το παρόν η ποινή του με το πρόστιμο δεν θα εφαρμοστεί. Αναστέλλεται. Θα δούμε τι θα συμβεί μέχρι το τέλος του μήνα. Όλα εξαρτώνται από τον εαυτό μας. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…