Κεντρική Γυναίκες “Αυτό είναι απαράδεκτο”

“Αυτό είναι απαράδεκτο”

missas

Ο Κώστας Μίσσας δεν ήταν ευχαριστημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού κόντρα στον Πρωτέα Βούλας, τονίζοντας ότι είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι η ομάδα του υποτίμησε τον αντίπαλο. Παράλληλα, αναφέρθηκε στον επαναληπτικό με τη Τζιρόνα.

Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε: “Σίγουρα στο πρώτο ημίχρονο δεν τα καταφέραμε όπως είχαμε πει και στις προπονήσεις και υποτιμήσαμε τον αντίπαλο. Και για μένα αυτό είναι απαράδεκτο.  Πρέπει η ομάδα να είναι ετοιμη ψυχολογικά, διότι δεν μπορείς να μην είσαι έτοιμος τώρα και σε 4 μέρες να πας να παίξεις ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι και να πρέπει να προετοιμαστείς ψυχολογικά για αυτό. Δεν υπάρχει αυτό στον αθλητισμό. Στο μπάσκετ πρέπει να είσαι επαγγελματίας συνέχεια με οποιονδήποτε αντίπαλο και να παίζεις. Γιατί σήμερα ήταν μία ευκαιρία να δοκιμάσουμε δύο τρία στοιχεία για το ματς στην Πέμπτη, είτε αυτό είναι για την άμυνα είτε αυτό είναι στην επίθεση, τα οποία τα καταφέραμε να τα εφαρμόσουμε για λίγο στο δεύτερο ημίχρονο. Θεωρώ ότι το σημαντικό είναι να είσαι 100% έτοιμος κάθε φορά.

Από την άλλη, πρέπει να αναφέρουμε ότι είχαμε με την Μάλτση, μία ενόχληση στη γάμπα της και για αυτό την προφυλάξαμε και δεν έπαιξε. Αναφορικά με την Νικολοπούλου και αυτή είχε ένα… τσίμπημα στο γόνατο και δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο.  Ελπίζω να μην είναι τίποτα σημαντικό και για τις δύο, γιατί είναι δύο παίκτριες που τις χρειαζόμαστε για την Πέμπτη”.

Η Ολγα Χατζηνικολάου τόνισε: “Δεν ξεκινήσαμε καλά και νομίζω ότι είχαμε μείνει στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Τζιρόνα. Στο δεύτερο ημίχρονο που σοβαρευτήκαμε και πιέσαμε στην άμυνα, βγάλαμε κάποια πράγματα στο παρκέ. Πρέπει πάντα να είμαστε σοβαρές και να μην αφήνουμε το μυαλό μας να φεύγει. Σίγουρα είναι πολύ η σκέψη μας στο επόμενο παιχνίδι. Ήταν μία ευκαιρία να δουλέψουμε και σε αυτά που θα κάνουμε την Πέμπτη. Τώρα από εδώ και πέρα τα καταφέραμε, ήταν μία καλή νίκη και είμαστε ψυχή, καρδιά και σώμα στο παιχνίδι με την Τζιρόνα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Αλλαγή ώρας στον 5ο τελικό

Στις 13:30 αντί για τις 15:00 θα διεξαχθεί την Κυριακή, ο 5ος τελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό…