Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ζήσης για Γιασικεβίτσιους: “Τον παρακολουθούσα για να βελτιώσω το παιχνίδι μου”

Ζήσης για Γιασικεβίτσιους: “Τον παρακολουθούσα για να βελτιώσω το παιχνίδι μου”

nikos zisis brose brokets

Η Ζαλγκίρις θα υποδεχτεί σήμερα την Μπάμπεργκ(19/12) για την 13η αγωνιστική της Ευρωλίγκας με τους Ζήση,Ράιτ και Τρινκιέρι να μιλάνε τόσο για το επικείμενο παιχνίδι όσο και για τον προπονητή της Λιθουανικής ομάδας Σαρούνας Γιασκεβίτσιους.

Ο Νίκος Ζήσης δήλωσε για τον Γιασκεβίτσιους:”Έχω μεγάλο σεβασμό για τον Γιασικεβίτσιους, είχα την ευκαιρία να τον αντιμετωπίσω πολλές φορές, ίσως βέβαια αυτό με κάνει… λίγο μεγάλο! Ο Σάρας πάντως ήταν ο παίκτης που παρακολουθούσα πάντα για να βελτιώσω το παιχνίδι μου.”

Ο Ντορέλ Ράιτ με την σειρά του είπε:”Πάντα λέω πως οι ομάδες έχουν την προσωπικότητα του προπονητή τους και ο Γιασικεβίτσιους ήταν πάντα ένας σκληρός παίκτης, όπως ο Μπράιαντ. Οπότε περιμένω η ομάδα του να αγωνιστεί όπως είναι και η προσωπικότητά του. Περιμένω ένα σκληρό και ανταγωνιστικό παιχνίδι υψηλού επιπέδου.”

Τέλος, ο Τρινκιέρι ανέφερε για το παιχνίδι:”Πρέπει να είμαστε τέλειοι στα μικρά πράγματα, για να έχουμε την ευκαιρία να τους ανταγωνιστούμε. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Για μένα είναι σαν να παίζω με τη Φενέρ ή την ΤΣΣΚΑ ή τον Ολυμπιακό. Είναι στο ίδιο επίπεδο. Πιστεύω πως τρεις παίκτες είναι η βάση της ομάδας. Ο Πάνγκος, ο Ουλανόβας και ο Γιανκούνας. Αλλά ο σεβασμός μου πάει σε όλο το ρόστερ, το οποίο ξέρει πάντα τι πρέπει να κάνει και πότε να το κάνει. Είναι μία ομάδα και δεν μπορείς να υποτιμήσεις κανένα.”

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις δηλώσεις τους στο βίντεο που ακολουθεί

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Μακάμπι πράξη 1η

Το πρώτο βήμα στα play off θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι ανο…