Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Ύστερα από χρόνια θα καταλάβουμε τι έχει πετύχει το Λαύριο”

“Ύστερα από χρόνια θα καταλάβουμε τι έχει πετύχει το Λαύριο”

A1 7

Ικανοποιημένος από την παρουσία του Λαυρίου μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα της Basket League είναι ο προπονητής της ομάδας, Χρήστος Σερέλης. Ο Έλληνας τεχνικός σημείωσε μετά το ματς με τον Ολυμπιακό ότι θα πρέπει να περάσουν πολλά χρόνια, για να καταλάβουμε τι έχει κάνει το Λαύριο.

Αναλυτικά:

“Αν μου έλεγαν οι φίλοι μου το καλοκαίρι, ότι 9η αγωνιστική θα παίζουμε με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και πριν το ματς θα είμαστε ισόβαθμοι σαφώς και θα γελούσαμε τότε  ή θα είχαμε πιει κανένα ούζο! Πιστεύω ότι θα πρέπει να περάσουν πολλά χρόνια για να συνειδητοποιήσουμε αυτά που έχει πετύχει ιδιαίτερα εφέτος αυτή η ομάδα.

Τα επόμενα τρία παιχνίδια, εντός με ΠΑΟΚ και Προμηθέα και εκτός με Φάρο στη Λάρισα, θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό την πορεία και βασικά το στόχο που θα έχουμε για αυτή τη σεζόν”.

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: “Ήταν λογικό μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες και το περιμέναμε. Απλά εμείς θέλαμε να αποδείξουμε όσο το δυνατόν περισσότερο ότι δεν είναι τυχαία η πορεία μας εφέτος. Απλά σε κάποια διαστήματα, στο δεύτερο ημίχρονο παίζαμε εμείς σαν είχαμε πιει τα ούζα που είπαμε στην αρχή”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …