Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Ξέρει πώς να παίξει ο Παναθηναϊκός χωρίς τον Καλάθη”

“Ξέρει πώς να παίξει ο Παναθηναϊκός χωρίς τον Καλάθη”

neven spahija

Ο Παναθηναϊκός θα ριχτεί αύριο στη “μάχη” της 13ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα, καθώς θα αγωνιστεί εναντίον της Μακάμπι Τελ Αβίβ (19/12, 21:15), με σκοπό να διατηρήσει ακέραιο το αήττητο εντός έδρας σερί του.

Η απουσία του Νικ Καλάθη αναμένεται να στοιχίσει σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού των “πρασίνων” (σκορ, δημιουργία, άμυνα, ηγετική ικανότητα) αλλά ο κόουτς της Μακάμπι, Νέβεν Σπάχια ξέρει ότι δεν πρέπει να υποτιμήσει τον αντίπαλο, ακόμη κι εν απουσία του κορυφαίου του παίκτη.

“Αναμφίβολα πρόκειται για έναν από τους καλύτερους παίκτες τους. Όμως ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και ξέρει πώς να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις. Σίγουρα πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο ματς”, τόνισε ο προπονητής της Μακάμπι, η οποία μοιάζει να είναι η ευχάριστη έκπληξη της Ευρωλίγκα, έχοντας ρεκόρ 7-5.

Επίσης, ο πρώην βοηθός των Ατλάντα Χοκς συνέχισε λέγοντας: “Τα πάντα θα εξαρτηθούν από την πνευματική μας αντιμετώπιση του ματς και τη συγκέντρωση που θα έχουμε. Πρέπει να παίξουμε καλό μπάσκετ για 40 λεπτά, κάτι που δεν κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο με την ΤΣΣΚΑ. Ελπίζω να δούμε την ομάδα βελτιωμένη σε αυτό το ματς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…