Κεντρική NBA Βραδιά καριέρας για τον Μάρκανεν, “όργια” Μίροτιτς (vid)
NBA

Βραδιά καριέρας για τον Μάρκανεν, “όργια” Μίροτιτς (vid)

lauri markkanen

Τη 10η νίκη τους στα τελευταία 12 ματς κατέκτησαν οι Σικάγο Μπουλς, επικρατώντας με 119-107 των Ιντιάνα Πέισερς και συνεχίζοντας την ξέφρενη πορεία τους εντός του Δεκεμβρίου. Οι πρώην, πλέον, ουραγοί του NBA είχαν ένα ζευγάρι ξεκάθαρων πρωταγωνιστών, “διαλύοντας” τον αντίπαλο με κύριο γνώμονα τα σουτ από μακριά.

Συγκεκριμένα, ο Λάουρι Μάρκανεν πραγματοποίησε την κορυφαία εμφάνιση της “νεαρής” καριέρας του, σταματώντας στους 32 πόντους με 6/8 δίποντα, 5/9 τρίποντα και 5/5 βολές σε μόλις 28 λεπτά συμμετοχής! Το παιχνίδι του λαμβάνει χωρά κυρίως στην περιφέρεια και σχεδόν αποκλειστικά με πρόσωπο στο καλάθι, με τον Φινλανδό να δείχνει ότι έχει μεγάλη ευχέρεια με την μπάλα στα χέρια, απειλώντας με drives.

Το κύριο στοιχείο του παιχνιδιού του, φυσικά, είναι το τρίποντο, κυρίως σε catch-n-shoot συνθήκες, όντας στημένος στην περιφέρεια μετά τη διείσδυση κάποιου συμπαίκτη του ή παίζοντας το πικ-εν-ποπ.

Τα highlights του Μάρκανεν

Ο Μίροτιτς δεν πήγε πίσω, με τον Μαυροβούνιο να επανακάμπτει μετά την κακή του εμφάνιση κόντρα στους Νικς και να “γράφει” 28 πόντους με 8/16 τρίποντα! Με ένα μπαράζ από spot-up τρίποντα από κάθε θέση, ο Μίροτιτς έδειξε ότι η αυτοπεποίθησή του βρίσκεται στα ύψη κι η ανταλλακτική του αξία ολοένα κι ανεβαίνει ενόψει του νέου έτους.

Τα highlights του Μίροτιτς

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…