Κεντρική Ελλάδα ΟΣΕΚΑ Βίντεο ενός εκατομμυρίου!

Βίντεο ενός εκατομμυρίου!

galis ball tainia

Οι αριθμοί δεν καταγράφουν συναισθήματα, οπότε δεν μπορούν να αποδώσουν όλα όσα καταγράφηκαν και ειπώθηκαν 50 δευτερόλεπτα. Δεν μπορούν να καταγράψουν τα δακρυσμένα μάτια, τη ρίγη συγκίνησης, τη ζεστασιά, την ανθρωπιά, που αναδύει κάθε λέξη του μεγάλου Νίκου Γκάλη, στο μπασκετικό viral των ημερών.

Σε 12 μέρες οι… αριθμοί τρελάθηκαν! Πάνω από 6.700 άνθρωποι έχουν αντιδράσει (κάνοντας like) στο βίντεο που έχει ανεβεί από τον ΟΠΑΠ, με τον Νίκο Γκάλη και την πιο δυνατή ομάδα της Ελλάδας, την Εθνική μπάσκετ με αμαξίδιο. Από αυτούς 1.700 και πλέον έχουν κοινοποιήσει το βίντεο, με αποτέλεσμα να υπάρχουν περίπου 952.000 προβολές, γεγονός που σημαίνει πως σύντομα θα ξεπεράσουν το ένα εκατομμύριο!

Δεν είναι, όμως, μόνο το facebook που έχει συγκλονιστεί από το εξαιρετικό αυτό βίντεο. Μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές 528.427 άνθρωποι είχαν δει το βίντεο από το αντίστοιχο κανάλι του youtube. Και σε αυτούς δεν μπορεί να καταγραφούν τα εκατομμύρια των Ελλήνων που έχουν δει από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες το σποτάκι.

Το μήνυμα πήγε σε κάθε άνθρωπο, που νιώθει άνθρωπος. Παραμένει στο χέρι όλων μας να συνεχίσουμε να το διαδίδουμε, κοινοποιώντας το, ώστε να μην υπάρξει ούτε ένας που δεν θα το δει. Και μετά είναι στο χέρι της μπασκετικής κοινότητας, των παικτών που ακολουθούν τα χνάρια του Γκάλη, να συνδράμουν κι αυτοί με όποιο πρόσφορο μέσο μπορούν. Από μια απλή κοινοποίηση, μέχρι τη συμμετοχή σε αντίστοιχες προσπάθειες της ΟΣΕΚΑ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΟΣΕΚΑ

Δειτε επισης

Μονακό – Φενέρμπαχτσε 93-88 (vid)

Το γύρισε και ισοφάρισε η Μονακό Η Μονακό επικράτησε της Φενέρ με σκορ 93-88 και ισοφάρισε…