Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Τζάκσον: “Ελπίζω να είμαι έτοιμος κόντρα στο Λαύριο”

Τζάκσον: “Ελπίζω να είμαι έτοιμος κόντρα στο Λαύριο”

paok 9

Ο Ντάρνελ Τζάκσον βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο “PAOK Sports Arena”, όπου είχε μια πρώτη γνωριμία με τον προπονητή του και τους εκπροσώπους του Τύπου.

Νωρίτερα, ο νέος Αμερικανός σέντερ του ΠΑΟΚ βρέθηκε στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο και πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ενώ το απόγευμα θα δώσει το παρών στην προπόνηση της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντάρνελ Τζάκσον:

Για αυτά που θυμάται από τον ΠΑΟΚ από τις περσινές αναμετρήσεις ως παίκτης της Rosa Radom:
“Πρώτα από όλα, θέλω να πω ευχαριστώ στον οργανισμό του ΠΑΟΚ που μου επέτρεψαν να έρθω εδώ. Είμαι πραγματικά πολύ ενθουσιασμένος για αυτό το νέο ταξίδι, για αυτή τη νέα πρόκληση. Όταν ήμουν στη Rosa Radom, θυμάμαι ότι κερδίσαμε στο πρώτο παιχνίδι, με τον Tyron Brazelton να είχε κάνει ένα φοβερό παιχνίδι και στο δεύτερο στη Θεσσαλονίκη, θυμάμαι ότι ήταν πολύ σκληρό”.

Για το αν έχει δει την ομάδα φέτος και αν έχει μιλήσει με τον προπονητή:
“Δεν έχω δει κάποια παιχνίδια, αλλά έχω δει ότι η ομάδα έχει κερδίσει τέσσερα-πέντε παιχνίδια στη σειρά. Μίλησα με τον προπονητή, σήμερα θα δω κάποια συστήματα και ελπίζω να είμαι έτοιμος για το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στο Λαύριο”.

Για το αγωνιστικό του στυλ παιχνιδιού του:
“Μπορώ να κάνω λίγο από όλα. Μπορώ να σουτάρω, να παίξω κοντά στη ρακέτα, να ντριμπλάρω, να πασάρω. Το πιο σημαντικό για μένα, είναι η αντίληψη του παιχνιδιού, το πως καταλαβαίνω να παίξω σωστά. Πολλοί παίκτες μπορούν να σκοράρουν, αλλά δεν είναι τόσοι πολλοί, αυτοί που καταλαβαίνουν το παιχνίδι”.

Για το αν νιώθει έτοιμος για το ερχόμενο Σάββατο και το παιχνίδι με το Λαύριο:
“Σίγουρα θα χρειαστώ κάποιο χρόνο, μια-δυο προπονήσεις για να νιώσω καλά τα πόδια μου και να αποκτήσω ρυθμό. Είχα μια μεγάλη πτήση οποιοσδήποτε κάνει αυτό το ταξίδι από τις ΗΠΑ, χρειάζεται λίγο χρόνο”.

Για την επιθυμία του για το μέλλον, έχοντας παίξει στο παρελθόν και στο ΝΒΑ:
“Δεν έχω κάποια μεγάλα όνειρα. Είμαι απλά ευγνώμων που έχω τη δυνατότητα να παίζω αυτό το παιχνίδι κάθε μέρα. Έχω παίξει στην Πολωνία, τώρα είμαι στην Ελλάδα, ούτε μπορούσα να σκεφτώ ποτέ ότι θα γίνω draft στο ΝΒΑ, αλλά ήμουν τυχερός που το πέτυχα. Απλά βλέπω την κάθε μέρα, σαν ευλογία”.

Για τους δικούς του στόχους σε συνδυασμό με αυτούς της ομάδας ως το τέλος της σεζόν:
“Ο προσωπικός μου στόχος, είναι να ταιριάξω στην ομάδα. Δεν είμαι εδώ για να χαλάσω πράγματα, δεν είμαι εδώ για να αλλάξω τίποτα από αυτά που έχει βάλει ο προπονητής στην ομάδα. Η δουλειά μου είναι να ταιριάξω και να μπω μαζί με τους άλλους παίκτες στην ομάδα”.

Για το στόχο ενός τροπαίου και αν αυτό είναι εφικτό να γίνει μέσα από το BCL:
“Ο στόχος είναι να κερδίζεις πάντα, όχι να χάνεις. Πότε δεν ξέρεις αν θα κερδίσεις ένα παιχνίδι ή αν θα το χάσεις και αυτό είναι ένα από τα καλύτερα κομμάτια του μπάσκετ. Οπότε, πάντα πιστεύω ότι όλα είναι 50-50. Ο καθένας μπορεί να χάσει”.

Για το αν μίλησε με άλλους Αμερικανούς που είναι στην Ελλάδα:
“Για την ακρίβεια, μίλησα με δύο παίκτες. Ο ένας είναι ο Gary Bell, με τον οποίο παίξαμε μαζί στην Πολωνία και ο άλλος είναι ο Kyle Weaver. Μου είπαν για το ελληνικό πρωτάθλημα, ότι είναι ένα πραγματικά καλό πρωτάθλημα, πολύ ανταγωνιστικό, μου είπαν ότι υπάρχει πολλή ενέργεια στα παιχνίδια και ανυπομονώ να αγωνιστώ”.

Για το αν μίλησε με τον J.R Giddens που έπαιξε στο παρελθόν στον ΠΑΟΚ και είναι πολύ καλοί φίλοι από μικροί:
“Το έμαθα χθες το βράδυ! Μεγαλώσαμε μαζί, ήμασταν οι καλύτεροι φίλοι στην Οκλαχόμα αλλά δεν ήξερα ότι έχει παίξει στον ΠΑΟΚ, χθες το βράδυ ενημερώθηκα για αυτό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…