Κεντρική Γυναίκες “Τρομερή εμφάνιση αμυντικά”

“Τρομερή εμφάνιση αμυντικά”

missas

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την μεγάλη πρόκριση απέναντι στην Σέσπι και ο Κώστας Μίσσας μετά το τέλος του παιχνιδιού αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη και στο ότι έπαιξαν σωστά πάνω στα ατού των αντιπάλων. Ακόμη ο προπονητής των “ερυθρόλευκων” σχολίασε την χαλάρωση του δεύτερου μέρους, ενώ ζήτησε ηρεμία και συγκέντρωση για τον αγώνα Κυπέλλου του Σάββάτου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

“Ήταν μία μεγάλη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο πιστεύω ότι κάναμε καλή δουλειά, ιδιαίτερα στην άμυνα και παίξαμε όπως είχαμε σχεδιάσει επάνω στη Μάρσαλ, την Ουέμπ, την Κρες και την Παράου. Σε αυτές τις παίκτριες ειδικά, που μπορούν να αλλάξουν τη ροή ενός παιχνιδιού.

Στο δεύτερο ημίχρονο, χαλαρώσαμε χωρίς λόγο και δεν πρέπει να κινούμαστε με αυτήν τη λογική. Είναι λάθος και κάναμε φτηνά λάθη χωρίς αιτία. Σε αυτές τις περιπτώσεις παίζεις με τον χρόνο, με το σκορ και σύμφωνα με τα στατιστικά σου.

Εάν έχεις αιφνιδιασμό πρέπει να τρέξεις, δεν πρέπει να σταματήσεις και να παίξεις αργά. Όταν παίζεις στο ‘5 εναντίον 5’, πρέπει να γνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις. Θεωρώ ότι η άμυνά μας έκανε τη διαφορά όταν κάναμε κάποια λάθη και τελικά πήραμε το αποτέλεσμα που μας έφερε στην επόμενη φάση. Τώρα, θεωρώ ότι τα παιχνίδια θα είναι πιο δύσκολα και ελπίζουμε να παίξουμε καλά απέναντι σε μία εξίσου καλή ομάδα.

Από εδώ και πέρα, έχουμε μερικές ημέρες να ηρεμήσουμε, αν και πρώτα αγωνιζόμαστε για το Κύπελλο το Σάββατο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και τα 40’ στο παιχνίδι, όπως κάναμε και στο πρώτο ημίχρονο. Πρέπει να έχουμε υπομονή και να κάνουμε αυτά που πρέπει στην επίθεση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Αμφίβολη η Βίτολα για το Game 3

Εκτός με κάταγμα στη μύτη η Βίτοσα. Ο Ολυμπιακός έχασε από τον Παναθηναϊκό με 68-65 στον δ…