Κεντρική NBA Τραυματίστηκε και σφάδαζε από τους πόνους ο Τζάκσον (vid)
NBA

Τραυματίστηκε και σφάδαζε από τους πόνους ο Τζάκσον (vid)

reggie jackson pistons

Ο Ρέτζι Τζάκσον έγινε ακόμη ένα από τα δεκάδες “θύματα” της μάστιγας των τραυματισμών στο φετινό NBA. Ο πλέι-μέικερ των Πίστονς γύρισε άσχημα τον αστράγαλό του κατά τη διάρκεια του χθεσινού ματς εναντίον των Ιντιάνα Πέισερς, με τις κραυγές πόνου να προκαλούν ανατριχίλα.

Ο Τζάκσον σηκώθηκε στον αέρα, προκειμένου να βρει καλύτερη γωνία πάσας και να δώσει την μπάλα στον Ρέτζι Μπούλοκ. Η πάσα ήταν καλή αλλά η προσγείωση του Τζάκσον στο έδαφος δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, με αποτέλεσμα ο αστράγαλος να γυρίσει άσχημα.

Το ιατρικό τιμ έτρεξε αμέσως από πάνω του, με τον Τζάκσον να αποχωρεί από το ματς υποβασταζόμενος, δίχως να βάζει καθόλου δύναμη στο λαβωμένο πόδι του.

Η ακριβής διάγνωση του τραυματισμού δεν έχει γίνει γνωστή αλλά είναι επιβεβαιωμένο πως δεν πρόκειται για σπάσιμο του αστραγάλου αλλά για στραμπούληγμα, σύμφωνα με τον ρεπόρτερ των Πίστονς, Τζέιμς Έντουαρντς. Η ακτινογραφία ήταν -ευτυχώς- αρνητική κι άπαντες περιμένουν τη μαγνητική τομογραφία, η οποία θα διενεργηθεί σήμερα, προκειμένου να εκτιμηθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Βάσει της εικόνας του τραυματισμού, ο Τζάκσον αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για ένα σεβαστό χρονικό διάστημα, κάτι που συνεπάγεται ότι ο Ις Σμιθ θα αναλάβει καθήκοντα βασικού πλέι-μέικερ εν απουσία του 27χρονου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…