Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Τόμπκινς:”Πραγματική ομάδα ο Ολυμπιακός”

Τόμπκινς:”Πραγματική ομάδα ο Ολυμπιακός”

tomkins

Ο Τρέι Τόμπκινς μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι της Ρεάλ με τον Ολυμπιακό(21:00, 8/12) για το πλαίσιο της ενδέκατης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας και τόνισε ότι για να κερδίσει η ομάδα του δεν πρέπει να επικεντρωθεί μόνο στον Σπανούλη.

Ο power forward της “Βασίλισσας” έπλεξε το εγκώμιο του Βασίλη Σπανούλη, ενώ τόνισε τις πολλές λύσεις που έχει ο Ολυμπιακός με την φράση:”Είναι πραγματική ομάδα.”

“Νιώθουμε καλά, έχουμε αυτοπεποίθηση και παίζουμε σκληρά στην προπόνηση, επειδή ξέρουμε πως θα είναι δύσκολα στο ΣΕΦ. Πιστεύω στους συμπαίκτες μου και είμαστε έτοιμοι για τη νίκη.”ανέφερε αρχικά ο ψηλός της Ρεάλ στους δημοσιογράφους και στην συνέχεια πρόσθεσε για την ατομική του απόδοση:”Νιώθω καλά. Κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα.”

Για το αρχηγό του Ολυμπιακού είπε:”Είναι ο ηγέτης τους εντός και εκτός παρκέ, σε αγωνιστικό και συναισθηματικό επίπεδο. Η παρουσία του θα δώσει μεγάλη ενέργεια στην ομάδα και οι φίλαθλοι θα μπουν στο… παιχνίδι. Πρέπει να προετοιμαστούμε γι’ αυτό, σίγουρα. Βέβαια, πρέπει να προετοιμαστούμε για όλους τους παίκτες που θα βρεθούν στο παρκέ. Εννοώ, ο Σπανούλης είναι φανταστικός, αλλά αν επικεντρωθούμε εκεί μπορεί να μας “σκοτώσει” ο Πρίντεζης, ο Παπανικολάου ή κάποιος άλλος. Είναι μία πραγματική ομάδα.

Ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του λέγοντας:”Έχουμε καλό feeling για το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι είμαστε καλοί και πως είμαστε ικανοί για πολλά πράγματα. Πιστεύω πως θα κάνουμε καλή δουλειά.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ταβάρες: «Στόχος μου να παραμείνω στη Ρεάλ»

Απαντά στα μεταγραφικά σενάρια ο Έντι Ταβάρες. Το όνομα του Έντι Ταβάρες είναι ίσως ένα απ…