Κεντρική NBA Το… εορταστικό κάρφωμα του Γιάννη στο top-10! (vid)
NBA

Το… εορταστικό κάρφωμα του Γιάννη στο top-10! (vid)

giannis antetokounmpo bucks 6

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι σίγουρα ένας εκ των κορυφαίων στη λίστα με τις περισσότερες παρουσίες σε top-10. Ο Έλληνας σούπερ-σταρ έκανε ξανά το “θαύμα” του χθες, στη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς επί των Ντιτρόιτ Πίστονς και βρέθηκε στην 5η θέση των σημερινών κορυφαίων φάσεων της ημέρας!

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης βρέθηκε και πάλι σε ρόλο σκρίνερ στο πικ-εν-ρολ, με τον Άντονι Τόλιβερ να μένει λίγο πιο ψηλά από όσο θα έπρεπε, δίχως να προλαβαίνει να κάνει άμεσα το drop. Ως αποτέλεσμα, ο Αντετοκούνμπο υποδέχθηκε την μπάλα, πήρε αμέσως τα βήματα και κάρφωσε δυναμικά με το αριστερό χέρι, στην τελευταία φάση της 1ης περιόδου!

Στην κορυφή βρίσκεται ο Βίκτορ Ολαντίπο, με τον γκαρντ των Πέισερς να εκμεταλλεύεται την απόλυτη σύγχυση των Μπουλς στο τρανζίσιον και να σκοράρει για 3, βάζοντας οριστικά την ομάδα του μπροστά στο σκορ με 30” για το τέλος.

Στις υπόλοιπες θέσεις, ο Κέμπα Γουόκερ “σκοτώνει” με τη διπλή crossover, ο ΝτεΜάρκους Κάζινς θυμίζει περιφερειακό με τις ικανότητές του ενώ ο ΛεΜπρόν Τζέιμς φροντίζει κατάλληλα, ώστε το ασταμάτητο σερί των Κλίβελαντ Καβαλίερς να συνεχιστεί.

Το top-10 της ημέρας (6/12)

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…