Κεντρική ΓΣΛ Φάρος “Το ελληνικό μπάσκετ έχει ανάγκη το All Star Game”

“Το ελληνικό μπάσκετ έχει ανάγκη το All Star Game”

papamakarios

Την επιστροφή στις νίκες θέλει ο ΓΣΛ Φάρος ύστερα από τρεις ήττες, όπως ανέφερε ο Μανώλης Παπαμακάριος. Ο έμπειρος γκαρντ ανέφερε ακόμη ότι το ελληνικό μπάσκετ έχει ανάγκη το All Star Game και είναι θετικό το γεγονός ότι πραγματοποιείται σε επαρχιακή πόλη.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

“Προερχόμαστε από τρεις συνεχόμενες ήττες και δεν έχουμε κάτι άλλο στο μυαλό μας εκτός από τη νίκη. Στο ματς με τον Κόροιβο πρέπει να δείξουμε ότι μπορούμε να διαχειριστούμε δύσκολες καταστάσεις, πρέπει να αποτινάξουμε το άγχος από πάνω μας όσο πιο νωρίς γίνεται.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει να μπούμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και να δείξουμε πόσο πολύ θέλουμε τη νίκη. Δεν πρέπει να παρασυρθούμε από το γεγονός ότι ο Κόροιβος δεν έχει νικήσει εκτός έδρας. Δεν έχει κάνει τυχαία τρεις νίκες στο πρωτάθλημα. Το μεγαλύτερο μας πρόβλημα στα τελευταία παιχνίδια, είναι ότι δεν έχουμε σταθερότητα στην απόδοση μας.

Ακόμη και ένα λεπτό να μην παίξεις καλά, μπορεί να το πληρώσεις. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, να μας βοηθήσει όπως κάνει σε κάθε παιχνίδι. Τον έχουμε πικράνει τελευταία αλλά θα επανορθώσουμε. Εκτός από το ματς που έρχεται, είμαι πολύ χαρούμενος διότι όλη την εβδομάδα αυτή, ακούω ευχάριστα νέα για το All Star Game που επιστρέφει και θα γίνει στην Πάτρα.

Το ελληνικό μπάσκετ έχει ανάγκη το All Star και είναι θετικό ότι αυτή η γιορτή θα γίνει στην επαρχία όπως πριν από μερικά χρόνια στα Χανιά που ήταν και το τελευταίο. Τέτοιες εκδηλώσεις φέρνουν τον κόσμο στον αθλητισμό, στα γήπεδα, στο μπάσκετ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΓΣΛ Φάρος

Δειτε επισης

Το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του Παπαμακάριου

Ο Μανώλης Παπαμακάριος αποφάσισε ύστερα από μία μεγάλη καριέρα να αποσυρθεί από την ενεργό…