Κεντρική NBA Το buzzer-beater της σεζόν στην κορυφή του top-5! (vid)
NBA

Το buzzer-beater της σεζόν στην κορυφή του top-5! (vid)

tyson chandler suns

0.6” απέμεναν για τη λήξη του “θρίλερ” ανάμεσα στους Μέμφις Γκρίζλις και τους Φοίνιξ Σανς. Το φόλοου του Τζαρέλ Μάρτιν είχε μόλις φέρει την κατάσταση στα ίσα (97-97) κι οι γηπεδούχοι είχαν επαναφορά από τα πλάγια.

Σε ένα από τα προπερσινά ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες, ο Τζεφ Γκριν είχε χαρίσει τη νίκη στο Μέμφις με άλεϊ-ουπ κάρφωμα στην εκπνοή, έπειτα από επαναφορά από τα πλάγια.

Στη χθεσινή αναμέτρηση, η ιστορία επαναλήφθηκε, μόνο που ο “θύτης” (Μέμφις) μετατράπηκε σε “θύμα”!

Συγκεκριμένα, ο Ντράγκαν Μπέντερ έδωσε την πάσα από την επαναφορά στο τέλειο σημείο, ώστε ο Τάισον Τσάντλερ να σηκωθεί πάνω από τον Μπράνταν Ράιτ και να καρφώσει την μπάλα, χαρίζοντας μια ανέλπιστη νίκη στο Φοίνιξ! Αξίζουν, φυσικά, credits στον κόουτς, Τζέι Τριάνο, ο οποίος είχε την ιδέα να βάλει τον ψηλότερο παίκτη της ομάδας στην επαναφορά, προκειμένου να δει το γήπεδο πάνω από την αντίπαλη άμυνα.

Στις υπόλοιπες θέσεις, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάνει και πάλι το “θαύμα” του, με ένα καταπληκτικό σλάλομ στο τρανζίσιον, το οποίο κατέληξε σε κάρφωμα. Ξεχωρίζει, φυσικά, κι ο Ντόνοβαν Μίτσελ, με τον “εκρηκτικό” ρούκι να πατάει γερά και να “τραντάζει την μπασκέτα με ένα τρομερό tomahawk.

Το top-10 της ημέρας

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αβέβαιο το μέλλον του Ντάρβιν Χαμ στους Λέικερς

Πιθανό να ντραφτάρουν τον Μπρόνι Τζέιμς οι Λέικερς Η χρονιά για τους Λος Άντζελες Λέικερς …