Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Το αφιέρωμα της ACB στον Σπανούλη

Το αφιέρωμα της ACB στον Σπανούλη

spanoulis

Ο Βασίλης Σπανούλης έφτασε μία ανάσα από το φετινό του ντεμπούτο στην Ευρωλίγκα, όμως την τελευταία στιγμή ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και έτσι η πρώτη του εμφάνιση πήρε παράταση μία ακόμη αγωνιστική.

Ο αρχηγός των “ερυθρόλευκων” αναμένεται να επιστρέψει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης (08/12, 21:00), για την 11 αγωνιστική και η ACB δημιούργησε ένα πολύ όμορφο αφιέρωμα στον 35χρονο γκαρντ, στον οποίο αναφέρθηκε ως θρύλο της Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά το αφιέρωμα:

Αρχικά ανέφερε: “Όταν ο χρόνος τελειώνει, ο Σπανούλης επιστρέφει… Άρχισε τα βήματά του από τον Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας και σήμερα, εκείνο το μικρό παιδί, είναι ένας θρύλος της Euroelague. Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, στα 35 του, έχει την ίδια σπίθα στα μάτια και την ίδια επιθυμία να παίξει το άθλημα που τού έδωσε τα πάντα”.

Από την πλευρά του ο Βασίλης Σπανούλης πρόσθεσε για τα όσα έχει πετύχει: “Δεν δίνω προσοχή σε όσα έχω καταφέρει στο παρελθόν, τώρα το μόνο που σκέφτομαι είναι να τελειώσω την αποθεραπεία μου, να μπορώ να παίξω ξανά και να αγωνιστώ για τη νίκη. Νιώθω όλο και καλύτερα και έτοιμος να επιστρέψω. Ένιωσα έναν μικρό πόνο πριν το ματς με τη Βαλένθια και δεν ήθελα να το ρισκάρω”.

Για το ότι δεν τα κατάφερε στο NBA: “Μερικές φορές τα πράγματα δεν λειτουργούν, αλλά δεν ήταν πρόβλημα για μένα. Δεν έγινε και τίποτα”.

Για τους κρίσιμους αγώνες της καριέρας του: “Έχω μερικές πολύ καλές αναμνήσεις από αυτά τα ματς. Κάποιες φορές νικήσαμε, άλλες χάσαμε. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Αλλά πάντα απολάμβανα αυτά τα παιχνίδια”.

Για τους Γιουλ και Ναβάρo: “Είχα καλά παιχνίδια εναντίον τους. Ο Ναβάρο είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία και είναι πάντα απόλαυση να παίζω εναντίον του”.

Για τα μεγάλα σουτ της ζωής του: “Ευτυχώς στην καριέρα μου είχα μερικά σπουδαία σουτ και συμμετείχα σε μεγάλους τελικούς, οπότε δεν μπορώ να διαλέξω κάποιο συγκεκριμένα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Υπήρξαν σημεία που μπορούσαμε να καθαρίσουμε»

Στις λάθος αποφάσεις που πήρε η ομάδα του, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Με τον Έλληνα …