Κεντρική NBA Θηρίο ανήμερο ο Κάζινς! (vid)
NBA

Θηρίο ανήμερο ο Κάζινς! (vid)

demarcus cousins pelicans

 

Εν απουσία του Άντονι Ντέιβις, ο ΝτεΜάρκους Κάζινς έκανε πλήρες κουμάντο στη γραμμή ψηλών των Νιου Όρλεανς Πέλικανς, στήνοντας ένα ανεπανάληπτο σόου απέναντι στους λειψούς, Ντένβερ Νάγκετς! Ο “Boogie” φόρτωσε το καλάθι των αντιπάλων με 40 πόντους (12/25 σουτ, 14/21 βολές) ενώ μάζεψε 22 ριμπάουντ (!) και μοίρασε 4 ασίστ, στη νίκη της ομάδας του με 123-114!

Ο Κάζινς, μάλιστα, είναι ο μόνος παίκτης για φέτος που πετυχαίνει +40 πόντους και μαζεύει +20 ριμπάουντ στο ίδιο ματς, φθάνοντας στην εν λόγω επίδοση για 2η φορά φέτος, μετά το παιχνίδι εκδίκησης εναντίον των Σακραμέντο Κινγκς! Ο τελευταίος παίκτης που το κατάφερε αυτό ήταν ο μύθος των Νικς, Πάτρικ Γιούιν τη σεζόν 1989-90!

 

Αξίζει να θαυμάσει κανείς το παιχνίδι του Κάζινς κοντά και μακριά από το καλάθι, με τον Κένεθ Φαρίντ να περνά εφιαλτικές στιγμές στο μαρκάρισμά του. Με δυναμικές ποστ κινήσεις και καλές τοποθετήσεις κάτω από το καλάθι, ο “Boogie” έκανε τη διαφορά μέσα στη ρακέτα ενώ, με φινετσάτες ντρίμπλες, επίθεση στα close-out και σουτ από μακρινή απόσταση, κατόρθωνε να απασχολεί την άμυνα με κάθε πιθανό τρόπο.

Τα highlights του Κάζινς

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…