Κεντρική Γ' Εθνική Τέλος κι επίσημα ο Ρόδας! Ανέλαβε ο Θεοδωράκης

Τέλος κι επίσημα ο Ρόδας! Ανέλαβε ο Θεοδωράκης

theodorakis

Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε την Πέμπτη, στο κλειστό Κλαδισού, ο Λευτέρης Θεοδωράκης που αντικαθιστά τον Δημήτρη Ροδά στην τεχνική ηγεσία του ΑΟΚ Χανιά.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας  είχε την ευκαιρία να μιλήσει για περίπου 5 λεπτά στους παίκτες (πριν την έναρξη της προπόνησης), τονίζοντάς τους ότι θα επιδιώξει μαζί τους να αντιστρέψουν και να ανατρέψουν το αγωνιστικό κλίμα, ώστε ο ΑΟΚ να αρχίσει να ανεβαίνει βαθμολογικά. Στο ίδιο “μοτίβο” τα λόγια προς τους παίκτες και του Γενικού Αρχηγού της ομάδας, Μάνου Γρυλλάκη.

Στη συνέχεια οι παίκτες του ΑΟΚ Χανιά έκαναν προπόνηση συνεχίζοντας την προετοιμασία τους, ενόψει του πολύ δύσκολου εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (3/12) απέναντι στον ΟΦΗ. Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε τακτική και διπλό.

Μέρος της προπόνησης παρακολούθησαν και μέλη της Διοίκησης, όπως ο Πρόεδρος Μιχάλης Ξυλάκης και ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Παπαδόπουλος.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΟΚ Χανιά για τη λύση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Ρόδα:
“Ο Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Χανιά ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή της ανδρικής μας ομάδας Δημήτρη Ροδά. Ευχαριστούμε πολύ τον προπονητή Δημήτρη Ροδά για τη μέχρι σήμερα συνεργασία μας στην ανδρική ομάδα, υπενθυμίζοντας ότι και εκείνος συνέβαλε στην περυσινή της άνοδο σε εθνική κατηγορία. Χρέη υπηρεσιακού προπονητή θα εκτελεί ο Χανιώτης προπονητής Λευτέρης Θεοδωράκης, με συνεργάτη του τον, μέχρι πρότινος, βοηθό του Δημήτρη Ροδά, Ηλία Κατσιάνο“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (5ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Έκαναν την πρώτη «κίνηση» Σταυρούπολη και Ασπίδα. Δείτε τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστική…