Κεντρική Γυναίκες Τέλος η Φέρμπανκς από τον Ολυμπιακό Βόλου!

Τέλος η Φέρμπανκς από τον Ολυμπιακό Βόλου!

Η Σάρα Φέρμπανκς αποτελεί πλέον παρελθόν από την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου και οι Θεσσαλοί θα πρέπει να βρουν άλλη ψηλή για να παλέψουν για την παραμονή τους στην Α1 γυναικών.Η Αμερικανή αποχώρησε από τους “ερυθρόλευκους” του Βόλου όπως είπε για προσωπικούς λόγους αλλά η ομάδα του Ολυμπιακού έχει βρει την  αντικαταστάτρια της, χωρίς όμως ακόμη να έχει γίνει γνωστό το όνομά της.

Η ανακοίνωση: “Δυστυχώς, αντί να γιορτάζουμε τη γέννηση του θεανθρώπου, απαλλαγμένοι από μικρότητες και άλλα ανθρώπινα πάθη, είμαστε αναγκασμένοι να απαντήσουμε στις ανακρίβειες που γράφονται και αφενός αναπαράγονται, αφετέρου δίνουν τροφή σε ανθρώπους που δεν ξέρουν την πραγματικότητα, να γράφουν σχόλια, που μειώνουν την προσπάθεια 4 χρόνων στο Γυναικείο Μπάσκετ. Η πρώην πλέον αθλήτριά μας SARAH FAIRBANKS την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017 ζήτησε να συναντηθεί με τη Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος. Η συνάντηση έγινε και σ’ αυτή μας ζήτησε να λυθεί η συνεργασία μεταξύ μας για προσωπικούς της λόγους.

Σημειωτέον ότι στις 5 Δεκεμβρίου που πήρε τα οδοιπορικά του Δεκεμβρίου παρουσία της άλλης ξένης παίκτριας δεν είχε εκφράσει τέτοια επιθυμία για το λόγο αυτό και το εισιτήριο για την πατρίδα της για τις γιορτές των Χριστουγέννων, απόρροια της αρχικής συμφωνίας μας, ήταν μετ’ επιστροφής. Τόσο το εισιτήριο όσο και η επιστολή λήξης της μεταξύ μας συνεργασίας είναι στη διάθεση όλων όσοι θέλουν να κάνουν ρεπορτάζ. Απορία μας είναι ότι όσο ήταν παρούσα στην Ομάδα μας δεν είδαμε καμία δήλωσή της, καμία συνέντευξή της, κανένα ενδιαφέρον από κανέναν και όχι μόνο για τη συγκεκριμένη αθλήτρια, αλλά και για όλες τις παίκτριές μας, λες και η ομάδα δεν αγωνίζεται στην Α1 Εθνική Κατηγορία Γυναικών, αλλά είναι άγραφη.

Εν πάση περιπτώσει όποιος ήθελε να μάθει τι έγινε ήμασταν στη διάθεσή του, όμως κάτι τέτοιο δυστυχώς δεν συνέβη. Κατόπιν αυτού ήμασταν υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε σε άμεση αντικατάστασή της, διότι μέσα στον Ιανουάριο παίζεται όλη η χρονιά μας και αυτό πράξαμε και από Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου που επαναρχίζουν οι προπονήσεις κοντά μας θα βρίσκεται μια ξένη αθλήτρια που αγωνίζεται στη θέση της σέντερ. Ευχαριστήσαμε τη SARAH FAIRBANKS για την παρουσία της στην ομάδα αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Όσοι θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν, ανεξάρτητα προσώπων, ας βοηθήσουν άλλως ας μην βάζουν εμπόδια.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Φασούλας: «Να έχει το μπάσκετ γυναικών ίδιες ευκαιρίες και ευκολίες»

Παγκόσμια μέρα της γυναίκας η σημερινή και σε αυτό το πλαίσιο ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ…