Κεντρική NBA Τάσεις απόλυτης κυριαρχίας από τον Ντουράντ! (vid)
NBA

Τάσεις απόλυτης κυριαρχίας από τον Ντουράντ! (vid)

kevin durant warriors 2

Παρά το νωθρό πρώτο ημίχρονο και την απουσία των Στεφ Κάρι, Ντρέιμοντ Γκριν και Ζάζα Πατσούλια, οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς επιβλήθηκαν των Ντάλας Μάβερικς με 112-97, επιτυγχάνοντας την σερί νίκη τους. Οι πρωταθλητές εξακολουθούν να πηγαίνουν “αγκαζέ” με τους Χιούστον Ρόκετς, όσον αφορά την πρωτιά στη Δύση, με τον Κέβιν Ντουράντ να “απασφαλίζει” και πάλι.

Με 36 πόντους, 11 ριμπάουντ και 7 ασίστ σε 34 λεπτά συμμετοχής, ο Ντουράντ συνέχισε την “εποποιία” του, η οποία έχει ξεκινήσει από το ματς με τη Σάρλοτ, το πρώτο που οι Γουόριορς είχαν στα “πιτς” τον Κάρι εξαιτίας του τραυματισμού στον αστράγαλο. Εν απουσία του “human torch”, ο Ντουράντ έχει “ξεσαλώσει”, έχοντας 33.8 πόντους, 10.3 ριμπάουντ και 7.3 ασίστ ανά αγώνα, κερδίζοντας και το βραβείο του MVP της περασμένης εβδομάδας!

Οι Γουόριορς παίζουν λίγο περισσότερο πικ-εν-ρολ εν απουσία του Κάρι, με τον Ντουράντ να παίρνει τα σκριν και να βρίσκει διαδρόμους προς το καλάθι χάρη στον τρομερό διασκελισμό του. Επίσης, πήρε πολλές προσπάθειες ένας-εναντίον-ενός με πρόσωπο και πλάτη στο καλάθι ενώ έβγαινε κι από τα αγαπημένα του pin-down, προκειμένου να σουτάρει άμεσα.

Αξίζει να γίνει λόγος και για την αποδοτικότητά του, με τον Ντουράντ να έχει 11/15 δίποντα και 4/8 τρίποντα ενώ ήταν ο κύριος εκφραστής των επιθέσεων της ομάδας στην 3η περίοδο, εκεί όπου οι “dubs” πήραν οριστικά το προβάδισμα στο σκορ.

Τα highlights του Ντουράντ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…