Κεντρική NBA Τα highlights του Γιάννη μέσα στο Πόρτλαντ (vid)
NBA

Τα highlights του Γιάννη μέσα στο Πόρτλαντ (vid)

giannis antetokounmpo bucks

Οι Μιλγουόκι Μπακς πραγματοποίησαν μια από τις κορυφαίες φετινές εμφανίσεις τους μέσα στο Πόρτλαντ, χάρη στην ομαδική λειτουργία, την αναβάθμιση στην άμυνα και την παρουσία αρκετών σημείων αναφοράς στην επίθεση, με τον Γιάννη Αντετοκούμπο να είναι, φυσικά, ένας εκ των πρωταγωνιστών.

Ο “Greek freak” δεν έκανε και το πιο “αστραφτερό” του παιχνίδι, μένοντας στους 20 πόντους με πολύ χαμηλά ποσοστά ευστοχίας (7/20 σουτ, 6/8 βολές). Οι παίκτες του Πόρτλαντ “έφραζαν” τους διαδρόμους για τον Έλληνα σούπερ-σταρ με κατάλληλες αλλαγές στο μαρκάρισμα και κλείσιμο των διαδρόμων, με την επιστροφή του Αλ-Φαρούκ Αμίνου στα παρκέ να παίζει σημαντικό ρόλο.

Παρ’όλα αυτά, ο Γιάννης έκανε υπέροχη “βρώμικη” δουλειά, με 9 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και 3 τάπες ενώ μοίρασε και 5 ασίστ, βλέποντας τον αμαρκάριστο παίκτη κάθε φορά που πιεζόταν. Η αμυντική του παρουσία ήταν εξαιρετική, τόσο στις γραμμές πάσας και τους διαδρόμους προς το καλάθι, όσο και στην άμυνα ψηλά, με τις 2 σερί τάπες του στον Λίλαρντ να αποτελούν το highlight της αναμέτρησης!

Τα highlights του Γιάννη

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…