Κεντρική NBA Τα highlights και το σπουδαίο σερί του Γιάννη (vid)

Τα highlights και το σπουδαίο σερί του Γιάννη (vid)

giannis antetokounmpo bucks 4

Με 27 πόντους, 11 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 τάπες, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανταποκρίθηκε και πάλι στις πολύ υψηλές προσδοκίες που έχει θέσει ο ίδιος με τις εμφανίσεις του. Ο “Greek freak” ήταν ο πρωτεργάτης -μετά τον Κρις Μίντλετον– της νίκης των Μπακς επί των Μάβερικς ενώ έθεσε κι ένα ιδιαίτερο, προσωπικό ρεκόρ.

Ειδικότερα, αυτό ήταν το 15ο συναπτό ματς, όπου ο Γιάννης σκοράρει +20 πόντους, κάτι που αποτελεί το πιο μακροσκελές σερί της καριέρας του! Όσον αφορά το Μιλγουόκι, μάλιστα, μονάχα 3 ακόμη παίκτες έχουν φθάσει σε τέτοια επίπεδα: Ο μύθος, Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ, ο Τέρι Κάμινγκς κι ο Μάρκους Τζόνσον.

Όπως πάντα, ο Γιάννης δραστηριοποιήθηκε κοντά στο καλάθι, έχοντας ξανά ενεργό ρόλο στα πικ-εν-ρολ ως σκρίνερ. Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, δεν έθετε καν το σκριν, παίρνοντας την μπάλα και παίζοντας ένας-εναντίον-ενός ή τελειώνοντας κατευθείαν τη φάση αν είχε πλεονεκτική θέση.

Επίσης, η ταχύτητα, η δύναμη κι ο διασκελισμός του βρίσκονταν στο peak τους στο τρανζίσιον παιχνίδι, με το παρακάτω, αέρινο κάρφωμα να είναι το απόλυτο highlight. Πατώντας πίσω από τις διακεκομμένες γραμμές κι εκτείνοντας πλήρως το χέρι του, ο Έλληνας σούπερ-σταρ χαρίζει μια στιγμή πρωτοφανούς αθλητικότητας.

https://twitter.com/BleacherReport/status/939330074129571840

Τέλος, ο Γιάννης δεν θα μπορούσε να μην κάνει τη διαφορά και στην άμυνα, τόσο ψηλά, όσο και χαμηλά, έχοντας ήδη βάλει γερή υποψηφιότητα για να βρίσκεται σε μια από τις δύο κορυφαίες αμυντικές πεντάδες της σεζόν.

Τέλος, ο ηγέτης του Μιλγουόκι έδειξε ξανά ότι επιδιώκει μονίμως την επαφή, προκειμένου να πάει στη γραμμή του φάουλ, εκτελώντας διψήφιο αριθμό βολών για 4ο σερί παιχνίδι.

Τα highlights του Γιάννη

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…