Κεντρική Elite League Συντριβή και βαρύ κλίμα στη Λευκάδα!

Συντριβή και βαρύ κλίμα στη Λευκάδα!

lefkada

Προβληματισμός επικρατεί στο στρατόπεδο της Δόξας Λευκάδας μετά την εντός έδρας συντριβή από τον Χολαργό, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2. Η ομάδα του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη ξεκίνησε με υψηλούς στόχους τη φετινή σεζόν στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία, ωστόσο τα αποτελέσματα της, αλλά και οι εμφανίσεις της έχουν απογοητεύσει τον κόσμο της ομάδας.

Μετά το 2/2 στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, η Δόξα Λευκάδας έχει γνωρίσει τέσσερις ήττες σε έξι παιχνίδια, οι τρεις εκ των οποίων στην έδρα της. Το ρεκόρ της (4-4) δεν είναι το καλύτερο δυνατό, ωστόσο αυτό που ενόχλησε περισσότερο ήταν η εμφάνιση κόντρα στον Χολαργό. Ήταν ένα παιχνίδι που οι νησιώτες έπρεπε να πάρουν στην έδρα τους, αλλά έχασαν με κάτω τα χέρια, με το σύνολο του Στέργιου Κουφού να κάνει περίπατο.

Η Δόξα Λευκάδας καλείται να συνέλθει από τη δυνατή “σφαλιάρα” από τον Χολαργό. Η διοίκηση της ομάδας ψάχνει τον τρόπο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές. Το πρόγραμμα, πάντως, δεν ευνοεί τους νησιώτες, καθώς την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσουν τον ισχυρό Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…