Κεντρική NBA Σύγκρουση “γιγάντων” στη Νέα Ορλεάνη! (vids)
NBA

Σύγκρουση “γιγάντων” στη Νέα Ορλεάνη! (vids)

porzingis cousins davis

3 από τους πιο κυριαρχικούς ψηλούς του NBA έδωσαν ραντεβού στη Νέα Ορλεάνη, στο χθεσινό ματς των Πέλικανς εναντίον των Νικς. Οι δύο βολές του Τζάρετ Τζακ έδωσαν τη νίκη στους φιλοξενούμενους με 105-103 αλλά οι “μάχες” του Κρίσταπς Πορζίνγκις με τον Άντονι Ντέιβις και τον ΝτεΜάρκους Κάζινς έκλεψαν την παράσταση.

Οφείλουμε να ξεκινήσουμε με τον νικητή, Πορζίνγκις. Ο “Unicorn” είχε συνολικά 30 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 τάπες σε 31 λεπτά συμμετοχής, δίνοντας μεγάλες “μάχες” και κάνοντας τη διαφορά στις clutch στιγμές. Με 9 τρομερά κρίσιμους πόντους στα τελευταία λεπτά, ο Λετονός σούπερ-σταρ ήταν ο μπροστάρης της ανατροπής των δεδομένων.

Ο Πορζίνγκις είχε κυρίως ρόλο σκρίνερ στο πικ-εν-ρολ και είχε την επιλογή να “γλιστρήσει” γρήγορα προς το καλάθι ή να κάνει pop-out στο τρίποντο ή στα 5-6 μέτρα. Το τζαμπ-σουτ του ήταν ασταμάτητο, καθώς σούταρε πάνω από τα κεφάλια των αντιπάλων ενώ ήταν εξαιρετικός και στο παιχνίδι με την μπάλα στα χέρια, δημιουργώντας μόνος του τις προϋποθέσεις για σκορ.

Τα highlights του Πορζίνγκις

Όσον αφορά το δίδυμο των Πέλικανς, ο ΝτεΜάρκους Κάζινς είχε 29 πόντους, 19 ριμπάουντ και 4 ασίστ, με 9/19 σουτ και 8/9 βολές. Από την άλλη, ο Ντείβις σταμάτησε στους 31 πόντους με 9 ριμπάουντ, 5 τάπες και 11/24 σουτ, με το σπουδαίο αυτό δίδυμο να συνδυάζει τη δύναμη με την τεχνική, την κυριαρχία στο ζωγραφιστό με την ικανότητα στα σουτ από μέση και μακρινή απόσταση.

Τα highlights του Ντέιβις

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αβέβαιο το μέλλον του Ντάρβιν Χαμ στους Λέικερς

Πιθανό να ντραφτάρουν τον Μπρόνι Τζέιμς οι Λέικερς Η χρονιά για τους Λος Άντζελες Λέικερς …