Κεντρική Β' Εθνική Σταθμός μετεπιβίβασης

Σταθμός μετεπιβίβασης

ionikos nikaia triton

Αν υπάρχει κάτι «σίγουρο» στο ελληνικό μπάσκετ, είναι η επικείμενη άνοδος του Ιωνικού στην Α2. Με 11 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, πέντε εκ των οποίων σημειώθηκαν με τριψήφιο αριθμό πόντων παραγωγής, η ομάδα της Νίκαιας δείχνει ότι δεν έχει αντίπαλο. Κι αν σε αυτό προσθέσουμε ότι η ομάδα που την ακολουθεί μετρά ήδη τέσσερις ήττες, αλλά και το εξαιρετικά γεμάτο ρόστερ, μοιάζει σαν να παραβιάζουμε… ανοιχτές θύρες η διαπίστωση περί ανόδου.

Το 2017 τέλειωσε με ιδανικό τρόπο για τους Νικαιώτες, που ζουν τις μεγάλες τους στιγμές, καθώς ποτέ στο πρόσφατο παρελθόν η ομάδα δεν έδειχνε να αποπνέει τέτοια υγεία και σιγουριά. Κι η άνοδος δεν είναι παρά η αρχή, καθώς στο στόχαστρο των ανθρώπων που χρηματοδοτούν τον Ιωνικό είναι η άνοδος στη «μεγάλη» κατηγορία.

Το πρώτο… στοίχημα έχει κερδηθεί πριν καν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος. Ο Ιωνικός έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά την άνοδο και αναμένεται να το κάνει μαθηματικά, πολύ πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Αυτό, όμως, δεν είναι παρά σταθμός μετεπιβίβασης, καθώς οι «μπλε» ξεκίνησαν από πολύ… χαμηλά, για να στοχεύσουν πολύ ψηλά.

Ήδη στο μυαλό των διοικούντων, που κρατούν χαμηλούς τόνους και αποφεύγουν θριαμβολογίες, είναι η επόμενη μέρα, ήτοι η αντίστοιχη στελέχωση, προκειμένου να διαπρέψει του χρόνου ο Ιωνικός στην Α2 και να φτάσει το… τρένο στον τερματικό σταθμό.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …