Κεντρική NBA Σε υψηλούς ρυθμούς ο Μπογκντάνοβιτς (vid)
NBA

Σε υψηλούς ρυθμούς ο Μπογκντάνοβιτς (vid)

bogdan bogdanovic kings

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς εξακολουθεί να “χτίζει” το όνομά του στο NBA, έχοντας 10 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ ανά αγώνα σε 24.8 λεπτά συμμετοχής. Ο Σέρβος άσος ήταν ξανά πολύ αποτελεσματικός για λογαριασμό των Σακραμέντο Κινγκς, στην ήττα της ομάδας του με 108-93.

Ειδικότερα, ο Μπογκντάνοβιτς ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του -μαζί με τον Γκάρετ Τεμπλ-, σκοράροντας 18 πόντους με 3/3 δίποντα και 4/7 τρίποντα σε 28 λεπτά συμμετοχής, ερχόμενος από τον πάγκο.

Ο γκαρντ/φόργουορντ του Σακραμέντο δεν είναι κι ο πιο γρήγορος παίκτης, ούτε ο πιο αθλητικός. Έχει την ιδιότητα, όμως, να φθάνει στο σημείο που επιθυμεί, διαβάζοντας τις προθέσεις του αντιπάλου και εκμεταλλευόμενος κάθε κενό χώρο. Χρησιμοποιώντας εξαιρετικά το κορμί του, δημιουργούσε απόσταση από τον αμυνόμενο κι έτσι μπορούσε να τελειώσει κάποιες φάσεις κοντά στο καλάθι.

Το στοιχείο που ξεχωρίζει στο παιχνίδι του, όμως, είναι το μακρινό σουτ, ειδικά σε spot-up συνθήκες. Το κάθε εύστοχο τρίποντό του, μάλιστα, ήταν από διαφορετικό σημείο του παρκέ (δεξιά γωνία, δεξί φτερό, κορυφή, αριστερό φτερό), βελτιώνοντας το φετινό ποσοστό του στο 36.2%.

Τα highlights του Μπογκντάνοβιτς

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…