Κεντρική A2 Σε απολογία η Καρδίτσα
A2

Σε απολογία η Καρδίτσα

Σε απολογία κλήθηκε η Καρδίτσα για όσα έγιναν στο εντός έδρας παιχνίδι της με τον Ερμή Αγιάς. Ο ΑΣΚ ενημέρωσε ότι δέχτηκε έγγραφη επίπληξη για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του και τους ζήτησε να είναι προσεκτικοί ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Πάτρας.

Αναλυτικά:

“Σε απολογία κλήθηκε ο Α.Σ.Κ. για τα όσα έγιναν στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ερμή Αγιάς και συγκεκριμένα, για τη συμπεριφορά φιλάθλων στο συγκεκριμένο παιχνίδι κατά αθλητών της φιλοξενούμενης ομάδας, αλλά και κατά των διαιτητών, σύμφωνα με τα όσα κατέγραψαν στην αναφορά τους, οι τρεις διαιτητές της αναμέτρησης. Ο Α.Σ.Κ. κατέθεσε έγγραφη απολογία προς τον Αθλητικό Δικαστή και η ποινή που επιβλήθηκε είναι η έγγραφη επίπληξη.

Μπορεί να γλίτωσε τα χειρότερα, όμως ήδη η ομάδα της πόλης μας είναι υπότροπη σε μελλοντικό αντίστοιχο περιστατικό, γεγονός που χρειάζεται μεγάλη προσοχή στη συνέχεια, καθώς με κάθε μελλοντική παράβαση, θα τιμωρηθεί η έδρα του Α.Σ.Κ. στερώντας από την ομάδα, την παρουσία του καλύτερου «συμπαίκτη» της, του φίλαθλου κόσμου της Καρδίτσας.

Γι’ αυτό και η διοίκηση εφιστά την προσοχή σε όλους, ώστε να αποφευχθεί στο μέλλον κάθε συμπεριφορά ή γεγονός που θα προκαλέσει πολλά προβλήματα στην πορεία της ομάδας, σ’ ένα τόσο κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος. Ο Α.Σ.Κ. χρειάζεται το χειροκρότημα, τη στήριξη και το πάθος της κερκίδας, όμως κάθε συμπεριφορά που ξεφεύγει από το φίλαθλο πλαίσιο, θα επιφέρει οδυνηρές συνέπειες προς την ομάδα, γι’ αυτό και απαιτείται προσοχή και ψυχραιμία απ’ όλους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Εννέα ομάδες της Α2 αδυνατούν να ξεκινήσουν

Οι ειδικοί μπορεί να άναψαν το πράσινο φως για τη σταδιακή επιστροφή στη δράση στο πρωτάθλ…