Κεντρική Β' Εθνική Ρουμελιώτης: “Οι παίκτες μου καταβάλλουν πολύ μεγάλη προσπάθεια”

Ρουμελιώτης: “Οι παίκτες μου καταβάλλουν πολύ μεγάλη προσπάθεια”

roumeliotis

Ύστερα από τη σπουδαία νίκη επί του Τρίτωνα, το Κορωπί δοκιμάζεται στην έδρα του Πανελευσινιακού για την 11η αγωνιστική του ομίλου του Νότου της Β’ Εθνικής. Ο Κώστας Ρουμελιώτης παραχώρησε συνέντευξη για το παιχνίδι με τους “σταχυοφόρους”.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
“Αντιμετωπίζουμε την επόμενη εβδομάδα μία απο τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος όπου η βαθμολογική τους θέση είναι εντελώς πλασματική , έχοντας 3 συνεχόμενες νίκες σε δύσκολους αγώνες.

Απ’ όσες ομάδες έχω δει είναι για μένα η πιο καλοδουλεμένη ομάδα , έχοντας τον ίδιο πολύ καλό προπονητή για πολλά χρόνια καθώς και τον ίδιο κορμό απο παίκτες ενώ και το ρόστερ είναι πολύ αξιόλογο.Έχουν συγκεκριμένη αμυντική και επιθετική λειτουργία, έξυπνες ιδέες στην επίθεση, plays συνεργασίας και διαφορετικούς τρόπους να επιτεθούν και να δημιουργήσουν. 

Ηγέτης τους ,και παίκτης που κινεί τα νήματα είναι ο Αβραμίδης , παίκτης ανώτερης κατηγορίας, αλλά υπάρχουν και πολλοί άλλοι αξιόλογοι συμπαίχτες (Κελαϊδής , Τζιάλλας , Νικολακόπουλος , Μαντζιώρης , Ζούμπος , Δούκας).
Εμείς έχουμε πολύ δύσκολη αποστολή και πρέπει να συνεχίσουμε στον δρόμο της υπερβατικής προσπάθειας για να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μία ομάδα που θα τερματίσει κατά την προσωπική μου άποψη στην πρώτη 5αδα του πρωταθλήματος. 

Θέλω να κάνω ένα σχόλιο για τους παίκτες μου που παρά τις μεγάλες αντικειμενικές δυσκολίες που υπήρχαν στην στελέχωση του ρόστερ το καλοκαίρι, τον δυστυχώς σοβαρό τραυματισμό ενός πολύ σημαντικού συμπαίκτη τους , του Σωτήρη Μπουρδάνου, καταβάλλουν πολύ μεγάλη προσπάθεια να ανταποκριθούν στο πολύ δύσκολο έργο που έχουμε να αντιμετωπίσουμεε. 

Πιστεύω τους αξίζει ακόμα μεγαλύτερη συμπαράσταση απο τον κόσμο του Κορωπίου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …