Κεντρική Ασίστ Περαστικός Πού πας ωρέ Κώστα;

Πού πας ωρέ Κώστα;

Καλησπέρα φιλαράκια μου και μην πείτε «σαν τα χιόνια», γιατί εγώ εμφανίστηκα πριν πέσουν οι πρώτες νιφάδες. Εντάξει, έχει βάλει κρύο, αλλά δεν έχει χιονίσει ακόμα, παρότι το άρθρο μας έχει να κάνει με έναν παίκτη που… χιόνισε την ομάδα του.

Συνήθως γράφω με γρίφους, όμως αυτή τη φορά θα γράψω με ονόματα κι αυτό γιατί πολλοί γνωρίζουν την ιστορία, οπότε… «γιατί να το κρύψουμε άλλωστε», που έλεγε κι ο μακαρίτης. «Περαστικός» ήμουν από το γνωστό καφέ στα βόρεια προάστια κι εκεί που έπινα τον καφέ μου έσκασαν μύτη δυο καλόπαιδα από την ΕΟΚ.

Συζητούσαν για το λέτερ οφ κλίαρενς του Βασιλειάδη κι ότι οι Τρικαλινοί δεν το έχουν στείλει ακόμα. Ο παίκτης είναι ήδη στην Τενερίφη και προπονείται με τον Φώτη Κατσικάρη, όμως το χαρτί της… ελευθερίας του δεν έφτασε ακόμα. Περίεργο τους φάνηκε κι εγώ που ξέρω ότι οι Θεσσαλοί είναι συνεπείς κι αντιδρούν άμεσα, παραξενεύτηκα. Κάτι τρέχει εδώ, σκέφτηκα, αλλά δεν χρειάστηκε να το δουλέψω πολύ.

Δεν πρόλαβαν να φύγουν οι Ομοσπονδιακοί κι… ήρθαν τρία παιδιά από τον ΕΣΑΚΕ. Ένας έλεγε ότι το συμβόλαιο του Κώστα δεν έχει λήξει ακόμα. Υπάρχει όρος, αλλά ο έμπειρος παίκτης φάνηκε πολύ βιαστικός κι έφυγε πριν την ώρα του. Γιατί; Ο ίδιος ξέρει. Θαρρώ ότι ξέρει κι ο Κατσικάρης ότι ο παίκτης δεν είναι εντελώς ελεύθερος, οπότε προκαλεί εντύπωση γιατί έσπευσε να τον κλείσει.

Με όλα όσα έλεγαν και οι μεν, και οι δε, φαίνεται πως στα Τρίκαλα δεν είναι χαρούμενοι με τη στάση του Βασιλειάδη. Δεν ξέρω αν και πόσο θα το τραβήξουν, όμως δεν τους άρεσε που ήταν τόσο… «Περαστικός» από τα μέρη του. Κι έφυγε χωρίς να πει γεια, χωρίς να χαιρετήσει προπονητές και συμπαίκτες, χωρίς να πιει έναν καφέ με τον Αχιλλέα.

Μπορεί ο Βασιλειάδης να είναι στην Τενερίφη, όμως το αν θα παίξει θα εξαρτηθεί από το τι θα αποφασίσουν στα Τρίκαλα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περαστικός
Περισσότερα σε Περαστικός

Δειτε επισης

Η διαφορετική συνέντευξη του Δημήτρη Διαμαντίδη! (vid)

O Δημήτρης Διαμαντίδης σε όλη την μπασκετική του καριέρα ήταν από τους παίκτες που πολύ δύ…